OK454

Produs nou

Cupa Menstruala (Marimea S) Transparent Iriscup

Lei 115.0

-5%

Lei 109.3

Pret Redus!

Cupa Menstruala (Marimea S) Transparent Iriscup

Iriscup este un produs inovator, comod si ecologic pentru igiena intima a femeii. Se adapteaza la perfectie corpului tau, respectand flora vaginala si evitand scurgerile neplacute. Cupa menstruala este o alternativa mai sanatoasa pentru tampoane si absorbante. Iriscup se adapteaza perfect peretilor vaginali, colectand fluidul menstrual, in loc de absorbtie, fara scurgeri, fara alterarea mucoasei vaginale si fara impiedicarea lubrifierii naturale. Cupa este confectionata din silicon medical, un material inert chimic. Astfel, materialul este sigur pentru a intra in contact cu corpul tau si nu va cauza nici un tip de reactii (precum alergii sau inflamatii). Este un produs non-toxic, inalterabil, inodor si sterilizabil.

Iriscup este adecvat pentru toate femeile, inclusiv pentru cele cu alergii dermatologice, alergii la tampoane sau latex. Potrivita pentru sport, calatorii, dormit etc.

Iriscup are doua marimi care se pot utiliza dupa urmatoarele indicatii:

Marimea S: pentru femei de pana la 25 de ani si fara nasteri la activ

Marimea L: pentru femei peste 25 de ani sau care au dat nastere.

Iriscup este ecologica si economica. Investitia se amortizeaza in circa 4 luni si are o durata de folosinta de aproximativ 10 ani. Iriscup este disponibila in doua culori si doua marimi, in functie de varsta si nasterile la activ. Culoarea cupei nu afecteaza in nici un fel modul de utilizare. Utilizarea cupei menstruale nu cauzeaza Sindromul Socului Toxic.

Cupa menstruala din 100%  silicon medical de calitate Platinum.

Dimensiuni: Are diametrul cupei de 40 mm si lungimea totala, incluzand si codita este 65 mm. Codita se poate scurta dupa nevoie sau taia in intregime. 

Utilizare: conform instructiunilor din pachet

Link video instructiuni : http://www.iriscup.com/en/how.html

Brand: Irisana – Iris Cup

Cod: OK454

Reviews

Gradul de multumire 
2019-07-10
Foarte multumita

Mă bucur foarte mult că v-am descoperit și recomand produsele dumneavoastră, sunt extraordinare!

  Gradul de multumire 
  2018-06-04
  nerabdare

  Tocmai am plasat o comanda si o astept cu mare nerabdare. Ma bucur ca v-am descoperit. Felicitari pt site si pt vocea calda din spatele telefonului. In mod cert revin cu alte comenzi. Deja lista de favorite creste :)

   Write your review!

   Write a review

   Cupa Menstruala (Marimea S) Transparent Iriscup

   Cupa Menstruala (Marimea S) Transparent Iriscup

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   11 other products in the same category: