SD96

Produs nou

Pudra Henna Colour Powder Hazelnut 51 HennaPlus 100g

Lei 41.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 39 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 36,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Pudra Henna Colour Powder Hazelnut 51 HennaPlus 100g

Confera culoarea alunei parului de la mediu blond pana la mediu saten / castaniu.

Pudra coloranta permanenta 100% naturala Hennaplus reprezinta o colorare naturala ce-i confera parului Dvs. o stralucire naturala. Fortifica parul si-l face stralucitor. Nu contine substante chimice. Disponibil in 7 nuante. Dureaza 2-3 luni. Pe baza de Henna.

Pachetul contine 100 g. Hennaplus Colour Powder (pentru 2 utilizari pentru parul scurt si 1 tratament pentru parul lung), o pereche de manusi de plastic, un set de instructiuni si o perie.

ATENTIE! Rezultatul colorarii variaza in functie de culoarea naturala a parului dumneavoastra si de timpul de actiune al pudrei.

Urmati cu grija instructiunile! Mai multa stralucire, ingrijire si vitalitate! Sigur pentru Dvs.!

INCI: Lawsonia Inermis, indigofera argentia, tartaric acid.

Culoare 100% naturală, de cea mai bună calitate posibilă. Hennaplus Color Powder vă garantează produse de primă clasă, 100% naturale, fără adăugări sintetice. Pulberile Hennaplus conțin cele mai bune selecții de Henna disponibile și sunt produse cu toată grija și iubirea necesare. Pulberile HennaPlus sunt purificate microbiologic pentru a exclude orice formă de contaminare. Hennaplus garantează că nu adăuga ingrediente sintetice, menținând pudra Henna 100% pură. În timpul întregului proces de producție se efectuează mai multe verificări ale calității pentru a se asigura că sunt îndeplinite standardele înalte.

Singura culoare naturală de păr 100% pentru cel mai frumos, intensiv rezultat natural și o stralucire lucioasă superioară.

Cod: SD96

Brand: HennaPlus

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Pudra Henna Colour Powder Hazelnut 51 HennaPlus 100g

Pudra Henna Colour Powder Hazelnut 51 HennaPlus 100g

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: