EG550333

Produs nou

Telescop (caleidoscop), 3-9 ani Egmont Toys

Lei 48.0

Telescop (caleidoscop), 3-9 ani Egmont Toys

Vârsta recomandată: 3-9 ani. Jucărie optică care apropie/depărtează obiectele atunci când privești prin lentilă. *prețul este pe bucată.

Sunt disponibile 2 variante, cu ilustrații diferite

Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

Dimensiuni: Latime 5 cm. Lungime 24 cm

Incepand cu 1994, designerul si producatorul belgian Egmont Toys vine cu o varietate de jucarii din lemn, metal, materiale textile, plus si obiecte decorative pentru copii.

Scopul lor este ca aceste jucarii sa pastreze un pic din personalitatea si viziunea creatorului, pastrand insa un echilibru intre pret si calitate.

Valoarea acestor jucarii in procesul educational si in joaca ocupa primul loc si este cel mai important aspect, in procesul de dezvoltare al produselor. Gama larga de produse acopera toate nivelurile de dezvoltare ale unui copil si il ajuta sa-si dezvolte treptat propriul sau univers magic. Prin curiozitate, pictand, construind, jucand jocuri de rol si teatru de papusi, copilul, pas cu pas va invata culorile, formele, isi va descoperi dexteritatea in manuirea cuburilor si pieselor de lemn, va invata sa rezolve puzzle-uri, jocuri de societate…

Cod: EG550333

Brand: EGMONT TOYS

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Telescop (caleidoscop), 3-9 ani Egmont Toys

Telescop (caleidoscop), 3-9 ani Egmont Toys

30 other products in the same category: