EG511041

Produs nou

Masina de pompieri, 2-6 ani Egmont Toys

Lei 94.0

Masina de pompieri, 2-6 ani Egmont Toys

Vârsta recomandată: +2 ani. Masina de pompieri confecționată din lemn, roți din cauciuc, vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  

Dimensiuni: Latime 8 cm. Lungime 13 cm

Contraindicat copiilor sub 2 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.

Incepand cu 1994, designerul si producatorul belgian Egmont Toys vine cu o varietate de jucarii din lemn, metal, materiale textile, plus si obiecte decorative pentru copii.

Scopul lor este ca aceste jucarii sa pastreze un pic din personalitatea si viziunea creatorului, pastrand insa un echilibru intre pret si calitate.

Valoarea acestor jucarii in procesul educational si in joaca ocupa primul loc si este cel mai important aspect, in procesul de dezvoltare al produselor. Gama larga de produse acopera toate nivelurile de dezvoltare ale unui copil si il ajuta sa-si dezvolte treptat propriul sau univers magic. Prin curiozitate, pictand, construind, jucand jocuri de rol si teatru de papusi, copilul, pas cu pas va invata culorile, formele, isi va descoperi dexteritatea in manuirea cuburilor si pieselor de lemn, va invata sa rezolve puzzle-uri, jocuri de societate…

Cod: EG511041

Brand: EGMONT TOYS

Reviews

Write a review

Masina de pompieri, 2-6 ani Egmont Toys

Masina de pompieri, 2-6 ani Egmont Toys

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: