MB374

Produs nou

Ruj mat cremos 32 Warm Nude Velvet Wear 4g Madara Organic

Lei 129.0

-5%

Lei 122.6

Pret Redus!

Ruj mat cremos 32 Warm Nude Velvet Wear 4g Madara Organic

Textura catifelată se întinde ușor și alunecă pe buze ca un vis, asigurând o culoare frumoasă, confortabilă și un irezistibil look satinat.

Buzele vor adora formula extrem delicată și antioxidantă, bogată în ulei de semințe de afine și unt de shea cu rol de hidratare și protecție a pielii, pe care o lasă netedă și mătăsoasă.

Makup organic Madara

- Infuzată cu minerale naturale și active prețioase, această formulă rafinată combină culoarea îndrăzneață cu performanțe durabile și beneficii remarcabile de îngrijire a pielii.

- Uleiul de semințe de afine bogat în antioxidanți și untul de shea care hrănește asigură confortul și îngrijirea suplimentară pe care pielea le merită, lăsând buzele netede și moi, pur și simplu irezistibile.

- Pregătit să înfrunte realitatea

- Formula rezistentă rămâne pe buze ore întregi, estompându-se treptat și delicat. - Ușor de aplicat și retușat oriunde ai merge.

- Formulă

• BOGAT PIGMENTATĂ

• DURABILĂ

• CERTIFICATĂ NATURAL

• 100% VEGANĂ

- Încântare a simțurilor

- Textura cremoasă și aroma ușor pudrată cu note de vanilie transformă folosirea rujului într-o experiență oau!

- Paletă de tonuri telurice

Inspirată din peisajul nordic destul de auster, dar fascinant, paleta de nuanțe oferă o gamă de culori telurice profunde, pentru a vă complimenta tonul pielii și pentru a vă completa look-ul într-un mod îndrăzneț și sigur.

Ponturi:

- Utilizați simplu pentru un aspect clasic de buze mate. Aplicați generos pentru a obține efectul trendy satinat. Adăugați puțin Glossy Venom Hydrating Lip Gloss nuanța HI-SHINE 71 pentru un plus de strălucire și volum.

- Aplicați pe pleoape și / sau pe obraji pentru un make-up monocrom.

Rujuri certificate natural și 100% vegane, formulate cu pigmenți minerali puri, fără coloranți sintetici și de origine animală.

Ingrediente: Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Vegetable (Olus) Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Rhus Succedanea (Wax Tree) Fruit Wax, Ricinus Communis (Castor) Oil, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Silica, Rhus Verniciflua (Sumac) Peel Cera, Tocopherol, Aroma, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit Butter, Magnesium Stearate Glycolipids, Aluminum Hydroxide, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Seed Oil, Betaine, Stevia Extract, Tricalcium Phosphate, Limonene, Mica (CI77019), Titanium Dioxide (CI77891), CI77681 (Tin Oxide), CI77491 (Iron oxide), CI77492 (Iron oxide), CI77499 (Iron Oxide), CI77742 (Manganese Violet)

Cod: MB374

Brand: MADARA ORGANIC SKINCARE

Reviews

Write a review

Ruj mat cremos 32 Warm Nude Velvet Wear 4g Madara Organic

Ruj mat cremos 32 Warm Nude Velvet Wear 4g Madara Organic

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: