GA1055

Produs nou

Ketchup bio pt copii, 80% tomate, fara gluten 300ml Byodo

Lei 26.0

-5%

Lei 24.7

Pret Redus!

Ketchup bio pt copii, 80% tomate, fara gluten 300ml Byodo

Ketchup-ul organic pentru copii de Byodo in sticla usoara din plastic, are un gust excelent cu cartofi, schnitzel si carnati.

Ketchup-ul special dezvoltat pentru copii, cu 80% pasta bio de rosii. Are un gust minunat de fruct si este indulcit doar cu dulceata de mere. Acesta contine, de asemenea, semnificativ mai putina sare. Sticla practica si usoara la stoarcere este perfecta pentru mainile copiilor, iar ketchup-ul poate fi impartit fara efort.

Distractie pura pentru copii! Din 100% cele mai bune ingrediente organice
- cu continut de pasta de rosii bio in proportie de 80%
- cu dulceata de mere bio
- preparat din rosii organice italiene proaspat recoltate
- Portionare usoara datorita formei de ambalare si a greutatii mici

Stiati… Dintre vitaminele continute de rosii, cele mai importante sunt vitamina A (importanta pentru ochi si pentru procesele endocrine), complexul B (B1, B2, B5, B6 - protectoare ale sistemului nervos, ale sistemului osos, ale metabolismului), vitamina C (necesara sistemului cardiovascular, sistemului nervos si endocrin), vitamina E (vitamina tineretii si a fertilitatii) si vitamina K (importanta pentru sinteza anumitor elemente ale sangelui)?

Ingrediente: pasta de rosii* (80% concentrata), indulcitor din mere* (16%), otet* vinars, amidon de porumb*, sare gema, condimente*. *provin din agricultura ecologica

Valori nutritive:

kj: 403

kcal: 95

grasimi: 0,8g

acizi grasi saturati: 0,3g

glucide: 19g

zaharuri: 14g

proteine: 1,7g

sare: 2,2g

*doza zilnica recomandata

Byodo Naturkost GmbH, brand german de produse alimentare organice de cea mai inalta calitate a fost infiintat in anul 1985 de catre Michael Mossbacher, Hermann Konrad si Harry Whitfort, numarandu-se printre primele companii din Europa care produceau tofu 100% organic. Numele brandului a fost inspirat din japoneza, putand fi interpretat in "Calea Bio"

Byodo au o gama de alimente de baza bio printre care maioneza, paste, vafe si diferite tipuri de mustar obtinute doar din ingrediente naturale vegetale si animale, cultivate sau crescute dupa standardele agriculturii ecologice. Produsele Byodo sunt certificate bio si castigatoare a numeroase premii de prestigiu pentru branduri organice europene.

Cod: GA1055

Brand: BYODO BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2023-05-25
multumesc

Ce surpriza placuta ne-ati facut, dle Raducanu! Va multumesc mult pentru feedback si pentru fidelitate! Ne bucuram ca produsele sunt pe placul dvs si speram sa fim mereu pe masura asteptarilor

    Gradul de multumire 
    2023-05-25
    excelente produse

    excelente produsele, preturi bune, livrarea ireprosabila, plata cu cardul la curier, per total perfect

      Write your review!

      Write a review

      Ketchup bio pt copii, 80% tomate, fara gluten 300ml Byodo

      Ketchup bio pt copii, 80% tomate, fara gluten 300ml Byodo

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      30 other products in the same category: