GA1216

Produs nou

Gris de grau dur BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 12.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 11,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 10,8 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Gris de grau dur BIO Demeter 500g Spielberger

Grâul dur este deosebit de potrivit pentru prepararea de paste făinoase, găluște de grâu și paste de grâu. Grâul dur este macinat în Italia imediat după recoltare. Fracțiunea mai grosieră (fracția de grâu) este cernuta si astfel de obtine grisul de grau

Ingrediente: Gris din grau dur. 100% agricultura ecologica biodinamica (Demeter)
Valori nutritive:

kj: 1440

kcal: 340

grasimi: 1.4g

acizi grasi saturati: 0.3g

glucide: 69.4g

zaharuri: 1.6g

proteine: 10.9g

sare: <0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: grau

Alergeni urme: soia

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1216

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Gris de grau dur BIO Demeter 500g Spielberger

Gris de grau dur BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: