GA1218

Produs nou

Gris de mei BIO fara gluten 500g Spielberger

Lei 19.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 18,1 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 17,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Gris de mei BIO fara gluten 500g Spielberger

Grisul de mei este potrivit pentru pregătirea meselor de mei, precum și pentru turta dulce de mei. Boabele de mei sunt ușor eliberate din coaja indigestibilă. Granulele sunt măcinate bine și apoi fracția de mei este cernută.

Ingrediente: Gris din mei. 100% agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 1484

kcal: 350

grasimi: 2g

acizi grasi saturati: 0.4g

glucide: 68,6g

zaharuri: 1,3g

proteine: 11.6g

sare: <0,01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: gluten, soia

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1218

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Gris de mei BIO fara gluten 500g Spielberger

Gris de mei BIO fara gluten 500g Spielberger

30 other products in the same category: