GA1227

Produs nou

Orez alb cu bob lung prefiert BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 17.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 16,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 15,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Orez alb cu bob lung prefiert BIO Demeter 500g Spielberger

Orezul cu fibre lungi SPIELBERGER provine dintr-o proprietate Demeter din Piemont, în nordul Italiei. Conversia companiei la agricultura biodinamică cu mai mult de 25 de ani în urmă a fost efectuată dupa o colaborare strânsă cu Hans Spielberger. Procesul de fabricatie include, de asemenea, echipamente de curățare și instalații care pot fi utilizate pentru a îndepărta și lustrui orezul.

Pentru producția de orez prefiert, orezul cu invelis este deshidratat și introdus la abur sub presiune. Aici, vitaminele și mineralele straturilor de suprafață exterioare ajung în interiorul grânei. Doar dupa aceea invelisul este îndepărtat. Acest lucru face orez prefiert sa fie la fel de valoros ca orezul natural, dar totusi să fiarbă ușor în aproximativ 10 până la 15 minute.

Ingrediente: orez alb cu bob lung Parboiled. 100% agricultura ecologica biodinamica (DEMETER)

Valori nutritive:

kj: 1476

kcal: 348

grasimi: 0.8g

acizi grasi saturati: 0.3g

glucide: 77.4g

zaharuri: 0.4g

proteine: 7.0g

sare: 0.02g

*doza zilnica recomandata

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1227

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Orez alb cu bob lung prefiert BIO Demeter 500g Spielberger

Orez alb cu bob lung prefiert BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: