GA1229

Produs nou

Orez amestec cu orez salbatic BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 19.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 18,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 17,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Orez amestec cu orez salbatic BIO Demeter 500g Spielberger

Orezul sălbatic al indienilor din tribul Cree din Saskatchewan, vestul Canadei; provincia Saskatchewan este cunoscut pentru cea mai bună producție de orez sălbatic datorita condițiilor de mediu (climă, sol, calitatea apei); orezul sălbatic este de calitate, cu boabe foarte lungi, cultivat în apele canadiene proaspete și curate ale teritoriilor indiene. Se recolteaza cu bărci speciale în momentul cel mai bun, gust placut de nuci și consistență ușoara – calitate garantata Demeter (agricultura Biodinamica).

Ingrediente: orez** integral cu bob lung, orez salbatic* 8%

*provin din agricultura ecologica.

**provin din agricultura ecologica biodinamica (Demeter)

Valori nutritive:

kj: 1468

kcal: 348

grasimi: 2.1g

acizi grasi saturati: 0.1g

glucide: 74g

zaharuri: 1.2g

proteine: 8.3g

sare: 0.02g

*doza zilnica recomandata

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1229

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Orez amestec cu orez salbatic BIO Demeter 500g Spielberger

Orez amestec cu orez salbatic BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: