GA1265

Produs nou

Detergent pudra pentru rufe colorate BIO 1Kg AlmaWin

Lei 50.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 48 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 45,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Detergent pudra pentru rufe colorate BIO 1Kg AlmaWin

Detergentul este potrivit pentru orice duritate a apei si temperaturile de spalare de la 30°C la 60°C. Este potrivit atât pentru rufe colorate cât si pentru cele albe.

Ingrediente: > = 5% <15% săpun (săpun și săpun de ulei vegetal*), <5% surfactanți anionici (alcool sulfat vegetal gras), surfactanți neionici (surfactanți din zahăr vegetal), parfumuri (compoziția uleiului de parfum din uleiuri esențiale naturale), limonen, enzime (protează fără OMG)* 0,61% din ingredientele din agricultura ecologică.

Alte ingrediente: silicat stratificat, săruri de sodiu ale acidului citric, acid citric, gliceride ale acizilor grași vegetali, amidon natural de orez, extract de floare de tei.

99% din ingrediente sunt de origine naturală.

Produs certificat BIO Ecocert, Vegan, Green Brands

Vrei produse sanatoase din punct de vedere ecologic care curata cu adevarat?

Avem asta pentru tine! Produsele AlmaWin au o excelenta putere de spalare si curatare. Selectia atenta a materiilor prime de inalta calitate, usor degradabile, combinata cu idei de produse inovatoare, are ca rezultat profilul unic si calitatea produselor AlmaWin.

Eco-concentratele sunt foarte economice in utilizare, protejeaza mediul si portofelul. Aducerea impreuna a compatibilitatii pielii, a ecologiei si a performantei este si ramane obiectivul AlmaWin.

Ai nevoie de natura si natura are nevoie de tine!
Produsele AlmaWin sunt concentrate biodegradabile. Materiile prime naturale selectate cu atentie sunt de origine vegetala si minerala si, daca este posibil, organice certificate.

- nemodificat genetic

- fara conservanti sintetici

- fara clor

- fara fosfati

Cod: GA1265

Brand: ALMAWIN BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Detergent pudra pentru rufe colorate BIO 1Kg AlmaWin

Detergent pudra pentru rufe colorate BIO 1Kg AlmaWin

18 other products in the same category: