AL331

Produs nou

Pigments Violet Ash .21 Violet Cenusiu 90ml Alfaparf Milano

Lei 144.5

-5%

Lei 137.3

Pret Redus!

Pigments Violet Ash .21 Violet Cenusiu 90ml Alfaparf Milano

Pigments Violet Ash .21 – Violet Cenușiu - Pentru a amplifica tonurile reci de blond sau a revitaliza parul alb/grizonat neutralizand tonurile nedorite de galben.

Pigments Pigmenți puri ultra concentrați

Pigmenții colorează tot. 12 pigmenți care permit personalizarea culorii printr-o varietate incredibilă de produse și servicii. Atunci când sunt adăugați serviciilor de colorare, sunt ideali pentru:

- crearea de noi nuanțe,

- înviorarea culorii între două servicii,

- repigmentare în urma decolorării și corectarea unor reflexe nedorite.

Pot fi mixați în fiecare produs de tratament pentru a reîmprospăta culoarea la scafă în salon sau pentru a o menține în timpul îngrijirii la domiciliu. Aceștia pot oferi culoare în cadrul serviciilor de permanent și întindere a părului atunci când sunt adăugați produselor pentru textură. Ei permit crearea unor efecte temporare de culoare în timpul încrețirii / îndreptării părului sau al coafării, când sunt mixați cu spumă, gel sau chiar apă.

Tehnologie: Cu 3 patente la activ, pigmentii isi modifica structura in functie de pH-ul mediului in care se afla, mentinandu-si proprietatile atunci cand sunt combinati cu orice alt produs.

INCI: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ACID VIOLET 43 (EXT. VIOLET 2), LACTIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE

Cod: AL331

Brand: ALFAPARF MILANO

Reviews

Write a review

Pigments Violet Ash .21 Violet Cenusiu 90ml Alfaparf Milano

Pigments Violet Ash .21 Violet Cenusiu 90ml Alfaparf Milano

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: