SO115

Produs nou

Ceai de ovaz verde bio 50g Sonnentor

Lei 21.0

-5%

Lei 20.0

Pret Redus!

Ceai de ovaz verde bio 50g Sonnentor

Gust fin, usor dulceag, ceaiul de ovaz verde este binevenit primavara si toamna. O culoare galbena deschisa, ceaiul este iubit de copii, recomandat la micul dejun pe langa bucate din cereale integrale. Aminteste de gustul cerealelor proaspete, a mirosului proaspat din lanuriile de cereale, vara in bataia soarelui. Un ceai foarte usor de digerat. Ovazul este bogat in proteine, contine o multitudine de minerale precum calciu si magneziu, oligoelemente precum siliciu, potasiu, fier, fiind in acelasi timp foarte bogat si in vitamine. Prezenta acestor substante nutritive in ovaz duce la buna dezvoltarea oaselor si a dintilor iar cele mai multe dintre mineralele vitale gasite in ovaz sunt, de asemenea, necesare pentru mentinerea unui sistem nervos sanatos.

Plantele Sonnentor sunt cultivate manual in zile speciale (luand in considerare ciclul lunii), sunt uscate la temperaturi sub 40-50 de grade si sunt ambalate manual in ambalaje 100% prietenoase cu mediul, ecologice. Frunzele plantelor sau florile acestora sunt lasate integrale, garantand astfel aroma si gustul deplin, eliminand orice material strain. O realitate: ceaiul este o bautura foarte sanatoasa deoarece este naturala si contine, in functie de varietate, elemente foarte valoroase (minerale, vitamine, antioxidanti, etc).

Stiati ca … Vindecatoarea medievala Hildegard von Bingen mentiona in secolul al XII-lea despre ovazul verde faptul ca acesta imbunatateste starea de spirit si contribuie la o minte limpede, ascutita? Ea a observat, de asemenea, beneficiile ovazului verde in cazurile de oboseala cronica sau “slabiciune”. Persoanele care sufera de varice pot afla un remediu in ovazul verde deoarece acesta imbunatateste calitatea endoteliului vascular impiedicand depunerea de grasimi pe vase si astfel aparitia sau dezvoltarea arteriopatiei obliterante periferice.

Continutul sau bogat in fibre ajuta astfel digestia, si este benefic in combaterea obezitatii, imbunatatind si sensibilitatea tisulara la insulina. Persoanele care sufera de sindrom de colon iritabil sau de constipatii cronice, hemoroizi pot consuma cu incredere ovaz verde deoarece acesta, normalizand tranzitul intestinal, inlatura aparitia acestor manifestari neplacute.

Ingrediente: Ovaz verde bio

Brand: SONNENTOR

Cod: SO115

Reviews

Gradul de multumire 
2022-02-24
Recomand

Comunicare buna, livrare prompta si produse de calitate. Recomand! PS: Ceaiurile sunt extraordinare!!!

    Write your review!

    Write a review

    Ceai de ovaz verde bio 50g Sonnentor

    Ceai de ovaz verde bio 50g Sonnentor

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: