SO177

Produs nou

Ceai verde iasomie bio 100g Sonnentor

Lei 27.5

-5%

Lei 26.1

Pret Redus!

Ceai verde iasomie bio 100g Sonnentor

Floral, dulceag, ușor picant. Florile de Iasomie oferă Ceaiului Verde Sonnentor aroma florală și mirosul plăcut balansat cu o nuanță de gust dulceag și ușor picant. Ceaiul Verde Iasomie se obține prin aburirea Ceaiului Verde deasupra florilor de Iasomie, permițând astfel absorbirea parfumului floral delicat. Perfect cu preparate din bucătăria Asiatică și mâncăruri ușoare.

Stiati ca… Ceaiul verde este ceai negru nefermentat, care contine toate mineralele, vitaminele si microelementele in forma neschimbata. Atunci cand ceaiul este corect preparat, aceste componente isi pastreaza toate calitatile. Ceaiul verde detoxifica si purifica corpul si are un efect in general pozitiv. Atunci cand este consumat cu regularitate, ajuta la prevenirea formarii cariilor (impreuna, desigur cu o igiena corespunzatoare). Pana recent, ceaiul negru era de cinci ori mai popular decat cel verde. In orice caz, datorita cererilor crescande, plantatiile de ceai ecologic si-au sporit enorm productia.

Ceaiul de iasomie are numeroase proprietati. Nu este energizant precum ceaiul verde, cu care adesea se asociaza, dar calmeaza, relaxeaza si imbunatateste circulatia sangelui, regland, in acelasi timp si tensiunea arteriala. Ceaiul se recomanda ca relaxant in perioadele cu stres crescut ori foarte solicitante din punct de vedere fizic sau psihic E bine ca ceaiul de iasomie sa nu se bea pe nemancate deoarece provoaca aciditate. Ceaiul de iasomie nu se bea mai tarziu de ora 5 dupa amiaza. Cine o face risca o noapte de nesomn

Ingrediente: 100% ceai verde (aburit în flori de iasomie)

Brand: SONNENTOR

Cod: SO177

Reviews

Gradul de multumire 
2018-02-23
produse bio foarte bune

A venit comanda..multumesc din nou Biorganicbubu! Super produse!

  Write your review!

  Write a review

  Ceai verde iasomie bio 100g Sonnentor

  Ceai verde iasomie bio 100g Sonnentor

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 other products in the same category: