SO119

Produs nou

Sirop de zmeura bio, fara zahar 500ml Sonnentor

Lei 56.5

-5%

Lei 53.7

Pret Redus!

Sirop de zmeura bio, fara zahar 500ml Sonnentor
A se dilua cu 1:9 fără adaos de zahăr - îndulcit cu concentrat de mere Diluați siropul cu apă (sau apă minerală) și bucurați-vă de gustul dulce al zmeurei. Recomandat ca îndulcitor alternativ la ceaiuri sau deserturi precum pudinca de orez, salate de fructe sau preparate pe bază de iaurt.

Da! Acum va puteti stinge setea sau sa va delectati cu gustul proaspat de fructe fara a avea grija la continutul de zahar! Fie in zilele calde de vara sau in casa, cand doriti o delectare dulce si revigoranta, aceste siropuri de fructe Sonnentor fara adaos de zahar, indulcite doar cu suc de mere, va ofera placerea fructelor proaspete in paharul dumneavoastra! Copiilor le va placea nespus! Diluate cu apa, ceai sau apa minerala, in proportie de 1:7 (cel de Soc 1:5), sunt adevarate licori magice si sanatoase. Astfel le puteti prepara de dimineata pentru birou sau pentru cei mici la scoala sau gradinita. Sunt exceptionale pentru toata familia atat vara la iarba verde cat si iarna pentru un plus de vitamine si minerale tocmai utile imunizarii organismului! Puteti sa le folositi la asezonarea salatelor de fructe, a iaurtului de la micul dejun, deserturi sau la inghetata. Sa vina Vara!

Zmeura, atat de cunoscuta si apreciata pentru dulceata si aroma ei, are numeroase intrebuintari si beneficii asupra intregului organism. Pe langa fitonutrienti, aceste fructe au un continut bogat de nutrienti, antioxidanti si vitamina B. Zmeura este o sursa excelenta de mangan si vitamina C, doi nutrienti antioxidanti importanti. De asemenea este o buna sursa de riboflavina, folati, acid nicotinic, magneziu, potasiu si cupru. Aceasta combinatie de nutrienti fac din zmeura o alegere grozava care te ajuta sa minimalizezi impactul asupra nivelului de zahar din sange.

Stiati ca… Zmeura este numarul 27 din Ghidul Cumparatorului In Ce Priveste Pesticidele Din Produsele Agricole al Grupului de Lucru pentru Mediul Inconjurator (Environmental Working Group), o lista de produse agricole ce contin mari cantitati de reziduuri pesticide atunci cand sunt cultivate in mod conventional? Deci alegerea zmeurei organice sau mai bine a zmeurei salbatice este una de bun simt. Cercetari recente asupra zmeurei organice a mai aratat ca aceasta are un nivel semnificativ mai inalt al capacitatii totale antioxidante decat zmeura non-organica.

Ingrediente: zmeura* 25%, suc de mere*; *bio

Valori nutritive / 100 g

Energie / valoare calorică [kj] = 1070
Energie / valoare calorică [kcal] = 250
Grăsimi [g] = 0,5
Acizi grași saturați [g] = 0,1
Carbohidrati [g] = 56,0 din care Zaharuri [g] = 54,0
Fibre dietetice [g] = 0,0
Proteine ​​[g] = 1,1
Sare [g] = 0,04

Brand: SONNENTOR

Cod: SO119

Reviews

Gradul de multumire 
2017-11-27
recomand

Locul ideal pentru cine doreste un sfat de sanatate competent si produse de calitate

    Gradul de multumire 
    2017-09-21
    nota 10

    V-am descoperit de curand si ma bucur foarte mult de bunatatile luate pana acum. De la mic la mare, toata familia noastra foloseste produsele voastre! Asa cum zici mereu: "Sanatate maxima, sa ne auzim cu bine" Valentina :)

      Gradul de multumire 
      2016-07-22
      interesant

      trecut in wishlist pentru comanda viitoare. Ma incanta siteul dvs. Diversitate de produse, calitate, preturi atractive + discounturi wow. Va felicit. A dvs clienta fidela,
      Larisa, mami de Anastasia

        Gradul de multumire 
        2016-01-09
        delicios

        extrem de bun. L-am folosit la onomastica mea in loc de sucurile clasice si i-a incantat pe toti, adulti si copii deopotriva

          Write your review!

          Write a review

          Sirop de zmeura bio, fara zahar 500ml Sonnentor

          Sirop de zmeura bio, fara zahar 500ml Sonnentor

          Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

          30 other products in the same category: