BH320

Produs nou

Antioxivita, antioxidant natural din struguri 100ml Phenalex

Lei 77.0

-5%

Lei 73.2

Pret Redus!

Antioxivita, antioxidant natural din struguri 100ml Phenalex

Produs inovativ romanesc multiplu premiat - cel mai puternic antioxidant natural de pe piata, extras din seminte, pielite si rahis de struguri (concentratie cca 700mg/ml).

Produs medaliat si recunoscut international:

- Medaliat la Salonul de Inventica Mondiala de la Varsovia cu: GOLD MEDAL IWIS 2011

- SPECIAL AWARD din partea KOREA INVENTION NEWS

Te ajuta sa-ti normalizezi:

-   incetineste imbatranirea si reduce stresul oxidativ (actiune genetica directa)

-   tranzitul intestinal;

-   tensiunea arteriala

-   glicemia;

-   trigliceridele;

-   colesterolul;

Are actiune:

-   puternic antitumorala;

-   antivirala;

-   antibacteriana;

-   tonica pentru creier, musculatura și sistemul circulator.

Se recomanda: Persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice, cu antecedente familiare de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer. De asemenea este un bun remediu in raceli si viroze protejand organismul chiar si la copii peste 2 ani.

Dozaj:

-   pentru preventie sau intretinere 2,5ml/zi

-   ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos

       5ml / zi la persoanele pana in 80 kg

       7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg

       10ml / zi la persoanele peste 100 kg

Ca tratament sau adjuvant la tratament medicamentos cura va avea maxim 3 luni dupa care pauza cel putin 1 luna. Se repeta doar la nevoie.

*Informatiile oferite sunt exemplificative, se recomanda sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia in functie de mai multi factori etc

Mod de administrare: Se agita flaconul energic si se face dozarea in functie de indicatiile de mai jos. Produsul se administreaza dupa o masa principala ca atare sau diluat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, miere, iaurt etc.

Din cercetarile proprii, incepand cu anul 2008, nu s-au depistat reactii adverse inclusiv la utilizarea de durata. Actioneaza sinergic cu tratamentele alopate.

Singura atentionare este in cazul persoanelor care urmeaza un tratament cu anticoagulante, caz in care recomandam a nu se depasi doza de preventie de 2,5 ml/zi.

Notificat SNPMAPS 9038 (INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE – IBA Bucuresti

SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI)

Ingrediente: apa, extras din samburi, pielite si rahis de struguri (min. 40% subtanta uscata). Principiul activ: polifenoli (acizi fenolic, antociani, flavonoide, taninuri, catechine, resveratrol)

AntioxiVITA este obtinut printr-o metoda de ultima generatie, brevetata OSIM care reuseste sa extraga si sa stabilizeze antioxidantii din struguri intr-o concentratie mare: Polifenoli totali: 300 mg/ml GAE (echivalent Acid galic) - acizi fenolici, antociani, flavonoidem taninuri, catechine, resveratrol

 

Rezultate in urma cercetarilor cu ajutorul voluntarilor - testare Antioxi Vita:

a) Colesterol – cura de 60 zile, 80%* din voluntari de ambele sexe cu varste intre 30-65 ani cu o doza de 5 ml/zi si fara tratament alopat au inregistrat scaderi are valorii colesterolului LDL intre 82 si 140 mg/dl. Ceilalti 20% voluntari au ineregistrat scaderi nesemnificative.

b) Trigliceride – cura de 60 zile, 90%* voluntari de ambele sexe cu varste intre 30-65 ani cu o doza de 5 ml/zi si fara tratament alopat au inregistrat scaderi are valorii trigliceridelor pana in limite normale.

c) Tranzit intestinal - cura 30 zile, 100%* voluntari de ambele sexe cu varste cuprinse intre 25 si 82 ani cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat in medie dupa prima saptamana reglarea tranzitului intestinal, acesta mentinandu-se chiar si dupa incetarea tratamentului o perioada dar in functie de obiceiurile alimentare ale voluntarilor.

d) Raceli si viroze – in faze acute 5 zile tratament, 100% voluntari de ambele sexe cu varste intre 25-65 ani cu o doza de 5 ml de 2 ori pe zi au prezentat reducerea efectelor de disconfort specifice.

e) Glicemie – cura de 60 zile, 90% * voluntari de ambele sexe cu varste intre 40-65 ani cu o doza de 5 ml/zi diagnosticati cu diabet de tip 2, impreuna cu tratamentul alopat (doar cu tratament alopat nu ajugeau cu nivelul glicemiei in limite normale) au inregistrat scaderi ale glicemie sub 140.

f) Glicemie – cura de 60 zile, 100%* voluntari de ambele sexe cu varste intre 40-65 ani cu o doza de 5 ml/zi diagnosticati cu diabet de tip , impreuna cu tratamentul alopat (doar cu tratament alopat nu ajugeau cu nivelul glicemiei in limite normale) au inregistrat scaderi ale glicemie sub 140.

g) Acnee – uz extern – 100% voluntari au prezentat amaliorarea zonei acneice inca dupa prima aplicare.

h) Oboseala – cura 30 zile, 100% voluntari de ambele sexe cu varste cuprinse intre 25 si 82 ani cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat scaderea instalarii oboselii pe parcursul zilei, tonus mai bun, putere de concentrare mai mare.

i) Varice, flebite – cura 90 zile, 100% voluntari de ambele sexe cu varste intre 40 si 60 ani, cu o doza de 5 ml/zi au renuntat la tratamentul alopat specific, si au inregistrat reducerea simptomelor specific (reducerea edemelor, disparitia durerilor etc), retragerea varicelor inca dupa prima saptamana.

j) Reducerea ridurilor – cura 30 zile, 90% voluntari de ambele sexe cu vasrte intre 25 si 35 ani, cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat reduceri semnificative a ridurilor faciale inca dupa prima saptamana.

k) Amelioreaza simptomele de la menopauza – cura 40 zile, 100% voluntari de sex feminin cu varste peste 45 ani, cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat reduceri semnificative ale simptomelor specifice (bufeuri, insomnie, etc)

Brand: PHENALEX ROMANIA

Cod: BH320

Reviews

Gradul de multumire 
2023-06-14
Echipa profi si produse excelente

Produse bio foarte bune. Sunt foarte multumita de tot ce am luat de la voi, atat alimente cat si cosmetice. Apreciez informatiile pe care le gasesc pe site, consilierea impecabila si seriozitatea cu care va faceti treaba pana la capat. Preturile sunt decente, gama diversificata si atractiva. Va felicit si va multumesc!

    Gradul de multumire 
    2023-03-31
    recomand

    Folosesc de aproape un an produsele voastre și sunt foarte mulțumita de felul in care decurg lucrurile. Sper să păstrați calitatea produselor și în viitor

      Gradul de multumire 
      2022-09-22
      super

      Sunteti foarte buni in ceea ce faceti, am invatat multe de pe acest site... Imi place grija pe care o acordati informarii.
      Ma declar fan, sunt foarte multumita de produsele luate de la voi. Felicitari

        Gradul de multumire 
        2022-08-25
        foarte ok

        Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

          Gradul de multumire 
          2019-01-11
          produse de calitate

          Sunt foarte multumita de produsele voastre. Ma bucur ca aveti grija la brandurile din magazin si nu faceti rabat de la calitate. Cu bucurie si cu placere comand de la voi - si ma bucur de fiecare recomandare pe care o primesc de la fata ce ma consiliaza. Sunteti foarte buni - va felicit din inima si sper sa ramaneti la fel de prompti si seriosi

            Gradul de multumire 
            2018-03-09
            recomand si eu :)

            Super produse... de buna calitate si eficiente la un pret accesibil!! Mai ales daca se comanda de 500 lei - noi ne-am cuplat la birou pt comanda sa ne bucuram de acest beneficiu la alimente si cosmetice :D
            Multumesc Biorganicbubu - esti foarte tare :) Succese pe mai departe si la cat mai multi clienti fideli :)

              Gradul de multumire 
              2017-11-27
              Calitate f buna

              Locul ideal pentru cine doreste un sfat de sanatate competent si produse de calitate

                Gradul de multumire 
                2017-09-07
                Recomand Biorganicbubu

                o gama larga de produse. .. care mai de care mai bune ... nu te mai saturi... de privit... încercat... de cumparat ... Recomand Biorganicbubu pt profesionalism

                  Gradul de multumire 
                  2016-08-17
                  Antioxidanti naturali in formula concentrata

                  L-am asteptat cu emotie din momentul in care m-am hotarat sa il incerc si l-am adaugat in cosul de cumparaturi. Gustul nu este unul wow insa este baubil!!! - mai astringent la gust decat aronia pe care o ador. Pentru efect si beneficii merita folosit din plin. Ideal sa consumi ceva dulce dupa - eu iau o lingurita de miere si beau o cana cu apa

                    Write your review!

                    Write a review

                    Antioxivita, antioxidant natural din struguri 100ml Phenalex

                    Antioxivita, antioxidant natural din struguri 100ml Phenalex

                    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

                    26 other products in the same category: