BH1932

Produs nou

Bautura de cocos bio (coconut milk 50%) 400 ml Obio

Lei 18.0

-5%

Lei 17.1

Pret Redus!

Bautura de cocos bio (coconut milk 50%) 400 ml Obio

Lapte de cocos bio vegan, ingredientul perfect pentru retete exotice de sosuri, supe, deserturi, cocktailuri, sau pentru persoanele cu o dieta vegana, vegetariana. Acest lapte de cocos este un ajutor culinar ce aduce exotism si originalitate retetelor vegetale, sarate sau dulci.

Realizat din ingrediente bio atent selectionate, este ideal ca substitut al laptelui de origine animala. Laptele de cocos este renumit pentru proprietatile sale benefice si continutul ridicat de nutrienti si grasimi sanatoase.

Laptele de cocos bogat si cremos este un adaos delicios si nutritiv pentru orice dieta, dar poate fi folosit si pentru a imbunatati sanatatea parului si a pielii. Bogat in acizi grasi sanatosi, proteine si vitamina E, laptele de cocos are proprietati excelente de hidratare si reparare, care va pot ajuta sa aveti parul si pielea hidratate corespunzator.

Laptele de cocos nu este „lapte” in sensul conventional. Este lichidul gros pe care il obtineti atunci cand combinati miezul de cocos cu apa si apoi strecurati amestecul (aproximativ 50% apa).

Beneficiile laptelui de cocos pentru sanatate

1. Laptele de cocos pentru pierderea in greutate

Consumul de lapte de cocos ajuta la reducerea greutatii corporale, pe termen lung. Laptele de nuca de cocos contine trigliceride care sunt responsabile pentru arderea grasimilor. Trigliceridele imbunatatesc digestia grasimilor si scad nivelul tesutului adipos. De asemenea, consumul grasimilor sub forma de lapte de cocos confera satietate si ajuta la evitarea supraalimentarii si a poftelor alimentare.

2. Imbunatateste digestia si amelioreaza constipatia

Laptele de cocos contine o cantitate mare de nutrienti si electroliti care ajuta alimentele sa se deplaseze de-a lungul tractului intestinal. Laptele obisnuit poate provoca intoleranta la lactoza, prin urmare, consumul de lapte de cocos este considerat sanatos si ajuta la tratarea constipatiei.

3. Mentine nivelul zaharului din sange la valori normale

Laptele de cocos este extrem de benefic in cazul diabetului zaharat. Continutul de grasimi prezent in laptele de cocos reduce rata de eliberare a zaharului in sange. Mentine insulina la valorile normale si regleaza nivelul zaharului din sange, in tratarea diabetului. Este, de asemenea, preferat ca indulcitor, deoarece trigliceridele prezente in laptele de cocos cresc nivelul de energie si, prin urmare, este foarte utilizat intr-o varietate de bucatarii.

4. Imbunatateste sanatatea inimii

Laptele de cocos este bogat in grasimi considerate sanatoase pentru organismul nostru. Acidul lauric, un acid gras, constituie 50% din totalul grasimilor prezente in laptele de cocos si are un efect pozitiv asupra nivelului de lipide si colesterol din organism. Mineralele prezente in laptele de cocos ajuta la circulatia sangelui, controleaza fluxul sangvin si, de asemenea, regleaza tensiunea arteriala.

5. Forta imunitara

Laptele de cocos contine o cantitate mare de acid lauric care este transformat in monolaurina de catre organism. Ajuta in lupta impotriva bacteriilor si virusilor care cauzeaza herpes si gripa. Laptele de cocos poseda, de asemenea, lipide antimicrobiene si acid capric, avand proprietati antibacteriene si antifungice. In plus, laptele de cocos contine o cantitate semnificativa de vitamina C, care ajuta la cresterea imunitatii.

6. Suport osos

Beneficiile consumului zilnic de lapte de cocos includ imbunatatirea sanatatii oaselor, deoarece laptele de cocos contine o cantitate mare de vitamina D si calciu. Ambele ajuta la intarirea oaselor si, de asemenea, imbunatatesc densitatea si structura osoasa. Magneziul si fosforul prezent in acest lapte ajuta si la metabolismul osos. Face oasele puternice si scade riscul de artrita, fracturi si osteoporoza

7. Previne anemia

Anemia este o boala frecventa, cauzata de deficitul de fier. O ceasca de lapte de cocos in fiecare zi ajuta la vindecarea anemiei, deoarece ofera un sfert din doza de fier necesara. Astfel, este o sursa buna de fier pentru vegetarieni si, de asemenea, ajuta la reducerea oboselii cauzate de anemie.

Ingrediente: cocos* 50%, apa. *din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100ml:
Energie 707kJ / 169kcal
Grasimi 17g  din care saturate 16g
Carbohidrati 2.5g din care zaharuri <0.5 g
Fibre <0.01g
Proteine 1.5g
Saruri 0,013g

Cod: BH1932

Brand: OBIO

Reviews

Write a review

Bautura de cocos bio (coconut milk 50%) 400 ml Obio

Bautura de cocos bio (coconut milk 50%) 400 ml Obio

30 other products in the same category: