GA967

Produs nou

Mini porumb in saramura bio 230g Arche

Lei 27.0

-5%

Lei 25.7

Pret Redus!

Mini porumb in saramura bio 230g Arche

Mini porumb bio in saramura este murat în apă și sare de mare. Stiuletii de porumb sunt crocanti, fin condimentati si decorativi pentru multe feluri de mancare.

Stiati ca… utilizarea sa este mai ales asociată cu legumele şi salatele de legume. Pe lângă acestea, porumbul baby se mai foloseşte ca atracţie secundară în mesele cu carne, mai ales în combinaţie cu orez sau cu murături asortate.

Dacă este gătit la foc mic, porumbul baby va da mâncării o aromă specială, dulceaga. Dacă trebuie să gătiţi cu o carne cu un gust relativ anost, puteţi adăuga porumb baby şi veţi fi uimiţi de felul cum poate potenţa aroma finală.

Cantităţile mari sunt de preferat, însă cantităţile mici sunt mai subtile: adăugând doar câțiva ştiuleţi în mâncare veţi schimba gustul acesteia printr-un adaos de arome foarte specifice.

Porumbul baby este folosit extensiv în salate; consistenţa sa plăcută şi fragedă îl face un ingredient potrivit pentru mai orice salată. Majoritatea oamenilor nu petrec prea mult timp încercând să înţeleagă texturile ingredientelor din salate. Dacă folosiţi porumb baby veţi avea surpriza de a constata cât de bine de îmbină cu elementele fine, de exemplu cu brânza feta.

Combinaţi porumbul baby cu avocado şi castraveţi pentru a obţine o saltă incredibil de proaspătă, consistentă şi trendy în acest sezon!

Ingrediente: baby porumb*, apa, sare de mare. *provin din agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 117

kcal: 28

grasimi: <0.5g

acizi grasi saturati: <0,1g

glucide: 4.9g

zaharuri: 1.6g

proteine: 1.5g

sare: 0.5g

*doza zilnica recomandată

Cod: GA1032

Brand: ARCHE BIO

Reviews

Write a review

Mini porumb in saramura bio 230g Arche

Mini porumb in saramura bio 230g Arche

30 other products in the same category: