GA203

Produs nou

Masline Kalamata violet bio, fara samburi, in saramura 335g Rapunzel

Lei 36.0

-5%

Lei 34.2

Pret Redus!

Masline Kalamata violet bio, fara samburi, in saramura 335g Rapunzel

Gustul minunat aromat, pulpa solida si nuantele de culoare disting soiul de masline "Kalamata". In functie de timpul de recoltare si de locul de coacere, intensitatea culorii difera. Maslinele cu maturitate naturala sunt cultivate cu iubire de mici ferme familiale in regiunea montana din sudul Peloponezului.

Aceste masline violete sunt deosebit de carnoase, au un aspect si un colorit atragator.

Măslinele organice Kalamata se caracterizează prin gustul lor aromat și nuanțele de culori diferite. Măslinele sunt cultivate cu dragoste de micile ferme de familie din Grecia și recoltate manual. Datorită prelucrării cu grijă, ele isi pastreaza calitatea inalta de alimente raw.

Maslinele Kalamata sunt o gustare perfecta, atat singure sau adaugate la platouri cu branzeturi sau cu legume.

Beneficiile maslinelor Kalamata

- Maslinele Kalamata sunt un soi de masline de masa foarte gustoase, apreciat in intreaga lume si care isi datoreaza faima conditiilor excelente de cultivare.

- Maslinele Kalamata au forma migdalata.

- Maslinele Kalamata au culoare maro, cu nuante de mov inchis. Nuanta se obtine dupa ce maslinele verzi, crude, au fost puse in saramura care le transforma in probiotice.

- Cele mai sanatoase masline Kalamata se pregatesc prin murare, fermentarea si marinare, metode naturale de prelucrare. Fructele ajunse la maturitate sunt culese in lunile noiembrie si decembrie. Ele sunt pastrate in saramura cu otet din vin rosu si ulei de masline extra virgin.

- Maslinele Kalamata au originea in Kalamata, oras din partea sudica a Greciei. Se cultiva si in regiunile Lakonia, Messinia si Agrinio. Utilizati aceste masline sarate, picante, in salata greceasca clasica cu feta, paine cu masline, pizza sau sos puttanesca.

Stiati ca… Toate tipurile de masline au grasimi, insa acestea sunt grasimi sanatoase, cunoscute sub numele de grasimi mononesaturate? Maslinele Kalamata sunt bogate in Vitamina E, fier ai fibre. Acestea contin de asemenea polifenoli si flavonoide cu proprietati anti-inflamatoare.

Maslinele Kalamata sunt o sursa buna de acid oleic, un acid gras de tip Omega-9, potasiu, fosfor, zinc si calciu, betacaroten, Vitaminele D si K, fitonutrienti si sodiu.

Continutul nutritional al maslinelor este impresionant, avand in compozitie numerosi compusi antioxidanti precum flavone, antocianidine, flavonoli, quercitina, acid gallic, acid caffeic, si altele. Cocktailul nutritional unic aduce organismului numeroase beneficii: intareste sistemul imunitar, lupta impotriva radicalilor liberi si sprijina sanatatea sistemului cardiovascular.

Ingrediente: Masline* (masline kalamata*, sare de mare), apa, otet din vin*. Masline recoltate manual. *100% din agricultura ecologica

Origine: Grecia

Valori nutritive:

kj: 1043

kcal: 253

grasimi: 26g

acizi grasi saturati: 3,2g

glucide: 1,8g

zaharuri: <0,5g

fibre: 2,7g

proteine: 1,4g

sare: 2,2g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA203

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Gradul de multumire 
2023-03-09
descoperire

Ma bucur ca am descoperit magazinul dvs - imi place gama de produse si diversitatea lor. Astept cu nerabdare coletul. Multumesc

    Write your review!

    Write a review

    Masline Kalamata violet bio, fara samburi, in saramura 335g Rapunzel

    Masline Kalamata violet bio, fara samburi, in saramura 335g Rapunzel

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: