SD243

Produs nou

Masca faciala pentru normalizarea tenului cu carbune activ 50ml Organique

Lei 60.0

-5%

Lei 57.0

Pret Redus!

Masca faciala pentru normalizarea tenului cu carbune activ 50ml Organique

Masca faciala pentru normalizarea tenului cu carbune activ. Masca este recomandata in special pentru tenurile grase si mixte care necesita matifiere și reducerea imperfectiunile si secretiei de sebum. Contine ingrediente active complementare, normalizante si un complex de zahar prebiotic care sustine microbiomul prietenos al pielii. Este recomandata pentru ingrijirea tuturor tipurilor de ten, in special pentru tenul mix, gras, predispus la impuritati.

Caracteristici:                                                                                        

- normalizeaza ph-ul tenului

- ajuta la absorbtia agentilor poluanti

- concentratie ridicata de carbune activ

- previne fromarea imperfectiunilor

- netezeste pielea

- protejeaza microbiomul prietenos al pielii

- textura placuta, catifelata

- distributie usoara a produsului

- creeaza o pelicula flexibila pe piele

- contine emolienti naturali

- compozitia sa nu contien alergeni

- nu contine ingrediente de origine animala

- performanta ridicata a produsului

Ingrediente active:

➡️ Carbune activ - 100% natural obtinut din bambus care normalizeaza secretia de sebum, absoarbe impuritatile si toate substantele daunatoare pielii, o lasa elastica, delicata si neteda. 

➡️  Caolin - curata tenul de impuritati si exces de sebum. Calmeaza, netezeste si lumineaza pielea.

➡️ Complex prebiotic - care sustine microbiomul pielii (un film benefic impermeabil microorganismelor daunatoare), contine un amestec de polizaharide și monozaharide obținute din plante (lemn, bumbac, radacini de cicoare) prin fermentare bacteriana.

➡️ Trikenol TM Plus - care rotejeaza pielea si mentine echilibrul florei bacteriene a pielii. Inhiba dezvoltarea bacteriilor cu efecte adverse asupra pielii, dar nu afecteaza bacteriile prietenoase cu pielea.

➡️ Extract de cimbru contine ulei essential, taninuri si flavonoide. Are efect de curatare anti inflamator si dezinfectant.

➡️ Pantenol- datorita moleculei mici si solubilitatii excelente in apa patrunde adanc in epiderma si se transforma in provitamina B5. Pantenolul patrunde in cele mai profunde straturi din epiderma, hidrateaza perfect pielea, ii confera catifelare si netezime, are efecte antiinflamatorii si linistitoare.

️ Vitamina E - datorita faptului ca in mod efectiv incetineste procesele de imbatranire, este cunoscuta ca si "vitamina tineretii". Imbunatateste imunitatea pielii impotriva radiatiilor UV, calmeaza iritatiile si previne formarea acestora. In plus, tonifica stratul lipidic al pielii, ceea ce ofera ii confera rezistenta.

Mod de utilizare: Raspanditi masca uniform pe pielea curatata. Lasati sa actioneze aproximativ 20 de minute, apoi clatiti bine cu apa calduta si frecati pielea cu un toner. Pentru rezultate deosebite, masca trebuie utilizata sistematic, de 2-3 ori pe saptamana.

INCI: Aqua, Glycerin, Kaolin, Charcoal Powder, Thymus Vulgaris Flower/Leaf/Stem Extract, Methylpropanediol, 4-Terpineol, Salicylic Acid, Salix Alba Bark Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Cellulose Gum, Cellulose, Fructose, Glucose, Inulin, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Sodium Acrylates Copolymer, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Produsele cosmetice nu contin parabeni, PEG, SLS, parafina, vaselina, siliconi, donatori de formaldehida si etanolamine. Compozitia blanda a parfumului este lipsita de alergeni.

Cod: SD243

Reviews

Write a review

Masca faciala pentru normalizarea tenului cu carbune activ 50ml Organique

Masca faciala pentru normalizarea tenului cu carbune activ 50ml Organique

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: