SD298

Produs nou

Spuma spalare corp, detoxifianta Afrika 200ml Organique

Lei 42.0

-5%

Lei 39.9

Pret Redus!

Spuma spalare corp, detoxifianta Afrika 200ml Organique

Spuma de spalare corporala detoxifianta Afrika. Spumele de curatare sunt alternativa perfecta la gelul de dus. Au o consistenta blanda si pufoasa, arome foarte placute si tentante, precum si culori vii. Recomandate pentru toate tipurile de piele. Ele creeaza o spalare blandanumai in contact cu apa. Ideale in timpul calatoriei.

Contin peste 30% glicerinade origine vegetala. Spuma pentru curatarea pielii foarte sensibile la produsele cosmetice, obtinuta manual, din ingrediente naturale. Aceasta are un continut de 30% de glicerina si extracte din lemn de Santal Africance ii confera o aroma calda si proprietati afrodisiace, ajutand la fortificarea sistemului imunitar. Recomandat in tratamentul pielii uscate, care se descuameaza usor.

Utilizare: Se aplica pe corp cu un usor masaj, dupa care se clateste cu apa calda.

INCI: Aqua, Glycerin, sorbitol, sodium cocoyl isethionate, disodium lauryl sulfosuccinate, sodium cloride, sodium stearate, propylene glycol, parfum, sodium laureth sulfate, sodium laurate, sodium lauryl sulfate, phenoxyethanol, ci16255, lauric acid, stearic acid, tetrasodium etda, pentasodium pentetate, tetrasodium etidronate, coumarin, hexyl cinnamaladehyde, limonene, linalool

Produsele cosmetice nu contin parabeni, PEG, SLS, parafina, vaselina, siliconi, donatori de formaldehida si etanolamine. Compozitia blanda a parfumului este lipsita de alergeni.

Cod: SD298

Brand: ORGANIQUE COSMETICS

Reviews

Write a review

Spuma spalare corp, detoxifianta Afrika 200ml Organique

Spuma spalare corp, detoxifianta Afrika 200ml Organique

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: