SD343

Produs nou

Ulei facial si corporal de macadamia 125ml Organique

Lei 141.5

-5%

Lei 134.4

Pret Redus!

Ulei facial si corporal de macadamia 125ml Organique

Uleiul de nuci de macadamia este extrem de usor absorbit de piele. Datorita acestor proprietati, a castigat numele de „ulei care dispare”. Are o structura foarte asemanatoare cu cea a pielii umane.

Bogat in vitamine, acizi grasi nesaturati, lecitina si squalen. Contine 16% pana la 24% din valorosul acid palmitoleic (unic pentru plante - omega 7), care apare in mod natural in pielea umana, asigurand un aspect tanar si sanatos. Relaxeaza, regenereaza, hraneste si calmeaza pielea. Datorita biocompatibilitatii sale ridicate, este perfect tolerat de pielea sensibila.

Datorita proprietatilor sale unice, poate fi utilizat cu succes ca adjuvant in tratamentul cicatricilor, arsurilor si ranilor minore. Sigur si recomandat femeilor insarcinate (vergeturi), copiilor si ca produs cosmetic calmant eficient dupa plaja.

Caracteristici:

- hidrateaza si hraneste pielea,

- calmeaza iritatiile si regenereaza epiderma,

- imbunatateste elasticitatea, netezeste si inmoaie pielea.

Utilizare: direct pe piele fata,corp si par, pentru masajul pielii sau peelingul nutritional, ca adaos la creme, masti de fata, lotiuni de corp si masti de par, pentru ingrijirea cuticulelor si a unghiilor, ca ingrijire calmanta a pielii dupa plaja.

NOTA: Uleiul trebuie depozitat la temperatura camerei de la 7 ° C la 25 ° C, protejat impotriva radiatiilor UV.

Datorita originii ecologice 100% naturale, pot exista mici diferente de culoare sau miros in loturile individuale de material.

Produsele cosmetice nu contin parabeni, PEG, SLS, parafina, vaselina, siliconi, donatori de formaldehida si etanolamine. Compozitia blanda a parfumului este lipsita de alergeni.

Cod: SD343

Brand: ORGANIQUE COSMETICS

Reviews

Write a review

Ulei facial si corporal de macadamia 125ml Organique

Ulei facial si corporal de macadamia 125ml Organique

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: