OK973

Produs nou

Chiloti menstruali din bumbac organic si bambus, marimea S, Negru, Irisana

Lei 100.0

-5%

Lei 95.0

Pret Redus!

Chiloti menstruali din bumbac organic si bambus, marimea S, Negru, Irisana

Simte-te libera, confortabila și în siguranță cu noii chiloți menstruali Irisana. Chilotii menstruali absorb fluxul menstrual, pierderile mici de urină si sunt echivalentul a 3 absorbante. Fără mirosuri, fără umiditate, fără scurgeri, respirabil. 4 straturi de protectie.

Foarte moi si rezistenti.

Fabricati din bambus și bumbac organic, respectuosi cu corpul tău și cu mediul înconjurător. Atunci cand alegeti produse reutilizabile in locul celor de unica folosinta, aveti grijă de planeta. Fiecare gest conteaza!

CHILOȚI MENSTRUALI IRISANA

Absorbția fluxului menstrual și mici scurgeri de urină. Respirabil, fara mirosuri sau umezeala.

Cum functioneazã?

Folosim cea mai bună combinație de țesături tehnice și fibre naturale cultivate în mod durabil: bambus și bumbac certificate de OEKO-TEX și GOTS. Chiloții noștri nu conțin niciun produs dăunător sănătății dumneavoastră (inclusiv producția) și au fost respectate condițiile de muncă și salariile decente ale tuturor persoanelor implicate în pregătirea acestora.
Cum se folosesc?
Chilotii menstruali se pot folosi in fiecare zi a menstruatiei, singuri sau ca supliment la cupa menstruala lriscup sau tampon. Ii porti purta si atunci cand crezi ca esti pe cale sa ai menstruatia.
Absorbție echivalentă cu trei tampoane normale sau două cupe menstruale mari (L). Țesutul tehnic va funcționa aproximativ doi ani, apoi își va pierde treptat absorbția.

Dacă pierzi urina când faci sport, strănuți sau râzi, chiloții menstruali lrisana sunt și pentru tine, facandu-ti zilele mai usoare si mai confortabile, lipsite de griji.

Cum se spala?

Clătiți-i mai întâi cu apă rece și frecați ușor. • Apoi alegeți: spălarea manuală sau la mașină. • Nu folosiți înălbitor, balsam, uleiuri naturale sau săpunuri grase pentru a evita deteriorarea țesutului absorbant al chiloților. · Spălați-i la temeperaturi sub 30°,  nu călcați și nu puneți în uscător. Lăsați-i să se usuce la aer. 

Chiloți menstruali în 4 straturi

1. Interior: 95% bumbac organic + 5% spandex.

2. Strat absorbant: 80% bambus vascoza + 20% bumbac.

3. Strat anti-scurgere PUL.

4. Exterior: 95% bambus vascoza + 5% spandex.

Cod: OK973

Brand: Irisana

Reviews

Write a review

Chiloti menstruali din bumbac organic si bambus, marimea S, Negru, Irisana

Chiloti menstruali din bumbac organic si bambus, marimea S, Negru, Irisana

15 other products in the same category: