BH312

Produs nou

Mix de condimente Garam Masala bio, refill 35g Cook

Lei 23.5

-5%

Lei 22.3

Pret Redus!

Mix de condimente Garam Masala bio, refill 35g Cook

Garam Masala este un amestec de condimente folosit în special în bucătăria indiană, dar care a devenit tot mai popular în lumea întreagă.
Garam Masala este utilizat în preparatele culinare sărate și dulci, dar și ca mix de condimente pentru anumite băuturi, fiind apreciat pentru beneficiile pe care le aduce pentru sănătate
Garam Masala este un amestec de mirodenii specific bucătăriilor din nordul Indiei, din Pakistan şi Bangladesh. Amestecurile tradiționale de Garam Masala conțin ingrediente care, după medicina ayurvedică, încălzesc corpul. Însăși denumirea acestui mix de condimente este de origine persană şi provine din “garm masaleh”, “garm” însemnând “fierbinte”, iar “masaleh” însemnând “ingredient”, sau “aliment”.

Garam masala are proprietăți carminative și, în afară de stimularea digestiei, ajută și la combaterea balonării, flatulenței și chiar greață. Ingredientele din amestecul de condimente ajută, de asemenea, la menținerea sănătății tractului gastro-intestinal.

Varianta de ambalaj  ecologica, ideala pentru a reumple flacoanele de condimente Cook de tip solnita.

Cook este o marca franceza de condimente bio si esente bio premium, calitatea fiind pe primul loc in procesul de selectie a materiei prime folosite.

Ingrediente: cardamom*, coriandru*, chimion*, scortisoara*, piper negru*, cuisoare*, nucsoara*. *din agricultura ecologica

Sugestie de folosire: ca si condiment in diverse preparate culinare.

Cod: BH312

Brand: COOK BIO

Reviews

Write a review

Mix de condimente Garam Masala bio, refill 35g Cook

Mix de condimente Garam Masala bio, refill 35g Cook

30 other products in the same category: