MB364

Produs nou

Burete din lufa pentru vase 2 buc Croll & Denecke

Lei 35.0

-5%

Lei 33.3

Pret Redus!

Burete din lufa pentru vase 2 buc Croll & Denecke

Ne place să ne înconjurăm de lucruri frumoase și e valabil și pentru casele noastre. Iar dacă mai sunt și utile, ne populăm spațiul cu energie bună și mici bucurii. Este cazul accesoriilor de uz casnic de la Croll & Denecke, o plăcere de folosit, dar și de privit.

Buretele din lufa pentru spălarea vaselor este alternativa sănătoasă, antibacteriană, la buretele convențional. Trebuie îmbibat cu apă înainte de folosire, după care se stoarce bine și se lasă la uscat.

Zero waste, biodegradabil și reciclabil.

Set cu 2 bucăți.

Dimensiune: 13,5 x 8 x 3,5 cm

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate în adâncurile mării. Acolo, la 40 de metri sub suprafața apei, cresc bureții naturali – un adevărat miracol al naturii. Cu textura lor asemănătoare mătăsii, sunt durabili, versatili și foarte blânzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke începe cu fascinația pentru aceste creaturi vii.

În 1897, Gustav Croll și Theodor Denecke au decis să importe bureți naturali bruți din Mediterana grecească la Bremen și să-i rafineze manual. Astăzi întreg procesul încă are loc  –  iar între timp compania și-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile și pe cele de uz casnic. Peter, Nina și Sara Hankiewicz, sunt a treia și respectiv a patra generație a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de îngrijire a pielii și a corpului, realizate cu bună credință și în armonie cu natura.

Cod: MB364

Brand: CROLL & DENECKE

Reviews

Write a review

Burete din lufa pentru vase 2 buc Croll & Denecke

Burete din lufa pentru vase 2 buc Croll & Denecke

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: