GA1631

Produs nou

Mix de condimente pentru aromatizat unt bio, Cafe de Paris 50g Lebensbaum

Lei 24.0

-5%

Lei 22.8

Pret Redus!

Mix de condimente pentru aromatizat unt bio, Cafe de Paris  50g Lebensbaum

Lebensbaum Café de Paris mix de condimente bio. Untul condimentat ingenios este întotdeauna cireasa de pe tort pe friptură. Cu nota sa de fructe, amestecul de condimente însoțește, de asemenea, cu îndemânare peștele, păsările de curte, legumele sau gratinele.

Condimenteaza-ti viata si mancarea prin cateva combinatii pe care le poti pastra mereu la indemana. Fie ca iti place bucataria italiana, fie ca esti fan al gratarelor sau mancarurilor exotice, poti face un aliat de nadejde din amestecurile condimentate Lebensbaum.Diferenta intre o masa buna si una extraordinara adesea este facuta de ierburile aromatice si de condimente. O cunoastere fundamentala a acestor frumuseti ce amplifica gustul poate eleva chiar si cel mai simplu fel de mancare sau poate adauga o noua dimensiune felului favorit de mancare al familiei, care este gatit adesea.
Ingrediente:curcuma*, mustar*, rozmarin*, patrunjel*, rosii*, usturoi*, ardei rosu*, maghiran*, limeta*, tarhon*, usturoi salbatic*, marar*. *provin din agricultura ecologica.

Alergeni urme: telina

Cod: GA1631

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Write a review

Mix de condimente pentru aromatizat unt bio, Cafe de Paris 50g Lebensbaum

Mix de condimente pentru aromatizat unt bio, Cafe de Paris 50g Lebensbaum

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: