Categorii

Producători

Lista producatorilor MorgenLand Bio

Ceea ce a inceput in 1979 cu acest mic magazin de produse alimentare de sanatate pentru ceai, condimente si fructe uscate din Bremen, s-a dezvoltat de-a lungul anilor intr-o afacere de familie simpatica, care astazi furnizeaza comertului de specialitate ecologica mai mult de 120 de produse MorgenLand diferite - desigur in calitate ecologica. Specialistul ecologic pentru fructe, nuci si produse din nuca de cocos angajeaza in prezent 80 de persoane. Intentia initiala a proprietarului Orhan Yilmaz "De la cultivare la raft - totul de la o singura sursa" este inca principiul calauzitor al companiei. Astfel, proiectele proprii de cultivare asigura fluxul de marfuri si imbunatatirea continua a calitatii si, de asemenea, promoveaza agricultura ecologica la nivel mondial.

O familie agricola internationala
Intre timp, nu numai familia turca a proprietarului isi creste caisele si smochinele in calitate organica pentru brand, ci si alti parteneri in crestere din Turcia, fermieri din Sri Lanka si ferme ecologice din Burkina Faso, China, Algeria si Africa de Sud. Proiectele suplimentare de cultivare vor garanta surse sigure de materii prime in viitor. „Vrem transparenta de la cultivare la produsul finit. Contactele personale cu persoanele care produc produsele sunt la fel de importante pentru noi ca o prelucrare proaspat recoltata si un control complet al calitatii ", spune fondatorul companiei, Orhan Yilmaz.

De ce MorgenLand investeste in proiecte ecologice?
Motto-ul de afaceri al MorgenLand este „De la cultivare la raft, totul de la o sursa!”. Fondatorul companiei, Orhan Yilmaz, stia deja in zilele de pionierat ale miscarii ecologice ca agricultura va constitui baza alimentelor de inalta calitate si ca, odata cu cresterea cererii, achizitiile de materii prime vor deveni din ce in ce mai importante. Mai ales in cazul produselor agricole ecologice care sunt cultivate si prelucrate in afara Europei, o relatie personala cu partenerii locali este garantia unei bune calitati si livrari. Unele proiecte organice MorgenLand exista de mai bine de 30 de ani, inclusiv Turcia si Sri Lanka. Parteneriatele stranse si-au dovedit valoarea, iar intr-un moment in care marfurile sunt tranzactionate pe piata de valori si cerintele privind calitatea alimentelor continua sa creasca, este mult mai benefic ca niciodata. De aceea, MorgenLand a inceput sa extinda aceasta structura acum cativa ani. Astazi, proiectele MorgenLand Bio exista si in Mongolia si Kargazstan, Iran, Algeria, Uganda, Africa de Sud si Indonezia.

Cumpara produsele MorgenLand  Bio pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu discount de 5-10%

Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina