BH650

Produs nou

Kombucha Life cu ghimbir 500ml

Lei 18.5

-5%

Lei 17.6

Pret Redus!

Kombucha Life cu ghimbir 500ml

Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala si foarte sanatoasa. Este o sursa ideala de probiotice. Este bogata in grupul de vitamine B, si contine Lactobacillus acidophilus si s. Boulardii, probiotice. S

Se aseamana la gust cu o bautura de cidru, fiind putin acrisoara. Originile bauturii Kombucha vin din jurul anului 250, din China, fiind denumita "elixirul imortalitatii".

Compozitie: infuzie de ceai (apa filtrata si frunze de ceai verde 2%), zahar, culturi de kombucha, ghimbir. Nimic altceva!

Un produs 100% natural.

Cel mai mare plus în cazul kombucha este reprezentat de varietatea de bacterii pe care le obții cu ajutorul acesteia, exact ca în cazul chefirului. Mai mult decât atât, este extrem de potrivită pentru vegani, care se îngrijesc de microflora lor intestinală, deoarece este unul dintre puținele produse vegetale fermentate, cu excepția verzei acre. Pentru ceilalți – gândește-te la kombucha ca la un remediu și un mod plăcut de a aduce o varietate de culturi vii la propria microfloră. Iar din câte știi – natura iubește diversitatea.

Cod: BH650

Brand: KOMBUCHA LIFE

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
foarte ok

Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

    Write your review!

    Write a review

    Kombucha Life cu ghimbir 500ml

    Kombucha Life cu ghimbir 500ml

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    26 other products in the same category: