BR09

Produs nou

Sapun organic de Castilia cu lavanda 140g Dr Bronner

Lei 37.0

-5%

Lei 35.2

Pret Redus!

Sapun organic de Castilia cu lavanda 140g Dr Bronner

Aroma relaxanta pentru suflet, parfum imbietor pentru minte – sapun Dr. Bronner cu aroma de lavanda. Ideal de folosit in fiecare seara, pentru un somn linistit, precum si dimineata, pentru a-ti incepe ziua in armonie.

Sapun pur de Castilia Dr Bronner din uleiuri vegetale de masline (ingredientul de baza in reteta sapunurilor de Castilia), cocos (un minunat spumat), palmier, jojoba si canepa (similare sebumului produs de piele), combinate cu uleiuri esentiale organice.

Sapunul Dr. Bronner cu lavanda lasa pielea catifelata, cu o senzatie placuta la atingere, fiind si mai cremoase si hidratante decat sapunurile lichide, insa mirosul dat de uleiurile esentiale este mai subtil in aceasta varianta.

Toate sapunurile Dr. Bronner contin Vitamina E naturala din seminte de floarea soarelui si acid citric din tapioca fermentata – pentru a inlocui conservantii chimici folositi in alte sapunuri.

Magic Soaps – pentru ca magia exista dincolo de produs! Utilizari multiple: maini, ten, corp, par, ras. In gospodarie, sapunul solid este la fel de eficient ca si cel lichid, insa trebuie dizolvat in apa, astfel ca cel lichid este mai recomandat in acest caz.

Ingrediente: Ulei Organic de Cocos*, Ulei Organic de Palmier*, Hidroxid de Sodiu**, Apa, Extract de Lavandin, Ulei Organic de Masline*, Ulei Organic de Canepa, Ulei Organic de Jojoba, Extract de Lavanda,sare de Mare, Acid Citric, Tocoferol. *ingrediente certificate fair trade. **Nu se regaseste in produsul final dupa saponificare. Glicerina, rezultata in urma procesului de saponificare, ramane in sapun si are efect de hidratare. Acest lucru inseamna ca pielea este curatata in mod eficient, cu toate acestea, stratul de ulei propriu al pielii nu este atacat.

Cosmetice organice Dr Bronner sunt certificate sub standardele USDA National Organic Program si Fair Trade (Comert Echitabil), NU sunt testate pe animale, produse 100% vegan, nu contin ingrediente modificate genetic.

Cod: BR09

Brand: Dr Bronner

Reviews

Gradul de multumire 
2023-03-31
Foarte multumita

Ca intotdeauna stiti sa ne aduceti produse interesante si informatii pe masura! Multumiri si ma inclin !

    Gradul de multumire 
    2018-08-06
    multumesc

    Toate produsele incercate au fost foarte bune! Recomand cu drag!

      Write your review!

      Write a review

      Sapun organic de Castilia cu lavanda 140g Dr Bronner

      Sapun organic de Castilia cu lavanda 140g Dr Bronner

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      15 other products in the same category: