RX300

Produs nou

Miere poliflora de munte, bio 500g Szasz Ilyes

Lei 26.0

-5%

Lei 24.7

Pret Redus!

Miere poliflora de munte, bio 500g Szasz Ilyes

Miere ecologica poliflora de munte. Este extrasa din nectarul plantelor melifere ale campurilor, padurilor, colinelor si intinselor culturi salbatice de zmeura din Transilvania. Fara nici o retinere putem afirma ca aici fiecare planta este si un medicament natural. In consecinta, mierea din nectarul acestor plante medicinale are efecte terapeutice speciale, cu o bogata paleta de gusturi. Organismul nostru va regasi elementele constitutive proprii, intr-o forma de echilibru perfect. Mirosul, gustul de neuitat ne aduce in fata frumusetea si naturaletea neatinsa a florilor, simfonia culorilor si armonia luminilor campiilor montane.

Mierea poliflora rezulta din nectarul florilor mai multor plante, nici una nefiind predo-minanta. Din acest motiv, gustul si culoarea pot fi diferite. Este considerata o miere " completa", fiind recomandata cel mai des pentru diferite afectiuni. Datorita compozitiei (zaharurisimple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila. Mierea contine, in cantitati mici.

Vitaminele grupului B si vitamina C. De asemenea, mierea contine enzime: invertaza, amilaza, catalaza, acizi organici: lactic, gluconic, saruri minerale: fier, potasiu, calciu, fosfor. Mierea stimuleaza pofta de mancare, faciliteaza digestia, imbunatateste activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange. Mierea este indicata in cazurile de anorexie, in special la copii. Mierea de albine este de asemenea un bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Consumul de miere de albine poate preveni tulburarile de crestere, demineralizarea oaselor. Are proprietati antibacteriene.

Stiati ca...? Mierea poliflora este considerata cel mai complex tip de miere ca actiune terapeutica, ea ingloband nectarul de la cateva zeci, daca nu sute, de specii de plante medicinale si imprumutand ceva din proprietatile terapeutice ale fiecareia dintre ele ?

Brand: Szasz Ilyes

Cod: RX300

Reviews

Gradul de multumire 
2018-04-18
Foarte buna

tocmai am primit coletul de la dvs. multumesc pt tot: pt mostre, amabilitate, sfaturi, discount. succes mult - meritati

  Gradul de multumire 
  2018-01-13
  Foarte multumita

  Am primit pachetul.Totul este ok! Mulțumesc!!! Recomand cu încredere!

   Write your review!

   Write a review

   Miere poliflora de munte, bio 500g Szasz Ilyes

   Miere poliflora de munte, bio 500g Szasz Ilyes

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   28 other products in the same category: