BH1401
Produs nou
Ultimele bucati disponibile
Data disponibilității:
Crema de caju bio 250g Bettr
Destinatar(i) :
* Câmpuri obligatorii
sau Anulează
Unt de caju bio 250g Bettr
Untul de caju Bettr este creat printr-o tehnologie inovatoare, textura acestuia fiind super smooth, super fina, acest lucru permitandu-i sa fie utilizat in multiple retete culinare.
Original din America de sud, caju este acum raspandit si crescut in multe alte tari cu climat tropical. Cea mai mare tara exportatoare de caju este defapt Nigeria, urmata de India si Coasta de Fildes. Un alt lucru interesant este ca desi in termeni culinari caju este considerat a fi o nuca, in termini botanici, caju este de fapt o samanta.
Sunt bogate in nutrienti de pret - nucile de caju au o valoare nutritionala impresionanta. Acestea contin proteine, dar si minerale precum cuprul, calciul, magneziul, fierul, fosforul, potasiul si zincul. Nucile de caju contin, de asemenea, si vitamine precum vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, vitamina E si vitamina K. Acidul oleic si grasimile monosaturate se regasesc, de asemenea, in caju.
Reduc riscul de anemie – nucile caju reprezinta o sursa excelenta de fier, cu un rol important in oxigenarea organismului. Deficitul de fier poate cauza oboseala, anemie si poate mari riscul de infectie.
Pentru ca beneficiile sale sa fie din cele mai bune, caju folosit trebuie sa fie crud, organic, netratat.
Cititi si: Caju: 7 beneficii importante pentru sanatate
Ingrediente: CAJU* prajit. *din agricultura ecologica
Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule. Poate contine urme de susan, arahide sau nuci.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2572kj / 620kcal
Grasimi: 48g din care saturate 9g
Carbohidrati: 25g din care zaharuri 6.7g
Fibre 3.2g
Proteine: 20g
Saruri: 0.02g
Produs certificat ecologic, ambalat in borcan.
Agricultura Non-UE
Cod: BH1401
BRAND: BETT'R ORGANIC