GA452

Produs nou

Ulei de canepa virgin bio 250ml Dennree

Lei 45.5

-5%

Lei 43.2

Pret Redus!

Ulei de canepa virgin bio 250ml Dennree

Ulei de cânepă virgin Dennree este presat la rece din semințele plantei de cânepă. Cu gustul său aromat de nuci este ideal pentru rafinarea salatelor, sosurilor, a smoothie-urilor și a legumelor.

Bogat in omega 3 si omega 6.

Uleiul plantei de canabis nu ameţeşte în niciun caz, ci este un câştig pentru sănătatea noastră: cu 76% acizi graşi multipli nesaturaţi, 13,5 % acizi graşi simpli nesaturaţi şi numai 10 % acizi graşi saturaţi, acest ulei reprezintă o combinaţie ideală, făcând parte din grupa fruntaşă a uleiurilor sănătoase din plante.

Remarcabil este faptul că uleiul de cânepă cu acidul linoleic (omega 6) şi acidul alfa-linolenic (omega 3) conţine toţi acizii graşi de care are nevoie organismul, dar pe care nu-i poate produce singur – printre care şi acid gamma-linolenic (AGL), un acid rar întâlnit.

Sursele de AGL sunt rare, una dintre cele mai bogate fiind laptele de mamă. Acidul gamma-linolenic este utilizabil atât extern cât şi intern împotriva bolilor dermatologice, cum ar fi dermatita atopică şi psoriazisul. Studiile efectuate în continuare indică faptul că are un efect antiartritic în cazul afecţiunile reumatice şi că ajută în cazul acestor afecţiuni.

Ingrediente: ulei de canepa virgin*. *provin din agricultura ecologica

Valori nutritive:

kj: 3404

kcal: 828

grasimi: 92

acizi grasi saturati: 10g

acizi grasi mononesaturati: 12g

acizi grasi polisaturati: 70g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA452

Brand: DENNREE BIO

Reviews

Write a review

Ulei de canepa virgin bio 250ml Dennree

Ulei de canepa virgin bio 250ml Dennree

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

23 other products in the same category: