GA1082

Produs nou

Pudra Panna Cotta classica bio, fara gluten 36g Byodo

Lei 12.5

-5%

Lei 11.9

Pret Redus!

Pudra Panna Cotta classica bio, fara gluten 36g Byodo

Panna Cotta este un desert minunat, foarte usor de preparat, si de savurat. Alaturi de Tiramisu, un alt desert italian clasic, aceasta “budinca” de frisca este foarte apreciata de cei mari, dar si de cei mici deopotriva. Este delicioasa!!!

Panna cotta este o rețetă specifică regiunii Piemont din Italia, iar numele ei înseamnă “frișcă gătită” în italiană. Există ceva variații ale acestei rețete, dar marea majoritate conțin frișcă lichidă, lapte și zahăr, amestecate cu gelatină si lăsate să se întărească.

Sfat practic: Dacă doriți să faceți un aspect festiv acestui desert se va așeza compoziția în pahare/cupe de sticlă pe care le așezați la întărit în poziție oblică. În acest fel cele două straturi nu vor fi orizontale, ci vor impresiona fiind așezate oblic.

Ingrediente: praf de zer* dulce, gelatina*, lactoza*, amidon de porumb*, extract de vanilie* Bourbon, sare de mare. *provin din agricultura ecologica

Valori nutritive:

kj: 1479

kcal: 345

grasimi: 0,8g

acizi grasi saturati: 0,6g

glucide: 40,3g

zaharuri: 29,1g

proteine: 44,7g

sare: 0,8g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: praf de zer, lactoza

Byodo Naturkost GmbH, brand german de produse alimentare organice de cea mai inalta calitate a fost infiintat in anul 1985 de catre Michael Mossbacher, Hermann Konrad si Harry Whitfort, numarandu-se printre primele companii din Europa care produceau tofu 100% organic. Numele brandului a fost inspirat din japoneza, putand fi interpretat in "Calea Bio"

Byodo au o gama de alimente de baza bio printre care maioneza, paste, vafe si diferite tipuri de mustar obtinute doar din ingrediente naturale vegetale si animale, cultivate sau crescute dupa standardele agriculturii ecologice. Produsele Byodo sunt certificate bio si castigatoare a numeroase premii de prestigiu pentru branduri organice europene.

Cod: GA1082

Brand: BYODO BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
Foarte multumita

produse calitative...recomand

    Write your review!

    Write a review

    Pudra Panna Cotta classica bio, fara gluten 36g Byodo

    Pudra Panna Cotta classica bio, fara gluten 36g Byodo

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    26 other products in the same category: