GA692

Produs nou

Agar Agar bio, fara gluten 30g Biovegan

Lei 25.5

-5%

Lei 24.2

Pret Redus!

Agar Agar bio, fara gluten 30g Biovegan

Agent de gelatinizare vegetal pentru piureuri și terine inimioare, produse delicioase de fructe, torturi, aspicuri vegetale sau alimente rezistente la tăiere. Alternativa perfectă față de gelatina animală. Vegan. Fără gluten și lactoză

Agent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide.

Stiati ca… Agar-agar este o gelatină de origine vegetală, care se obține din alge marine și care este originară din Asia? Agar-agarul este comercializat sub două forme: pudră sau fulgi. Este un produs vegetal, natural, nu are gust sau miros și are o putere de gelifiere mai mare decât gelatina tradițională, de origine animală. Prima dată algele numite agarophite sunt fierte, apoi se lasă să se răcească și se taie sub forma unor bare lungi. Se pun mai apoi pe paie de orez și sunt lăsate să înghețe pe durata iernii. Acest proces durează cel puțin zece zile. Când sunt complet uscate, barele sunt răzuite și se obțin în acest fel fulgii. Totul durează câteva luni de zile.

Există și agar-agar care se obține pe cale industrială, are aceleași proprietăți, dar nu este un produs natural.

O linguriță de agar-agar echivalează cu șase lingurițe de gelatină obișnuită. Acesta se poate dizolva în lichide precum apă, suc, supă, lapte sau ceai, dar numai dacă se fierbe.

În general se pune o linguriță de agar-agar la 250 de mililitri de lichid. Pune mai apoi amestecul pe foc și adu-l în punctul de fierbere. Adaugă celelalte ingrediente, omogenizează și pune preparatul în frigider până se încheagă suficient. Trebuie să specificăm un lucru: agar-agarul se hidratează dacă este folosit la budinci sau prăjituri.

Dozare: 2 g (aproximativ 1 lingurita) GelierFix corespunde aproximativ 6 foi de gelatină și gelatinizeaza 500 ml de lichid. Agar agar gelatinizeaza sub 40 ° C.

Ingrediente: Gelifiant Agar agar. 100% agricultura ecologica.

Poate conține urme de susan, muștar sau lecitină din soia

Valori nutritive:

kj: 775

kcal: 191

grasimi: 0,3g

acizi grasi saturati: <0,3g

glucide: 10g

zaharuri: 0,5g

fibre: 70g

proteine: 2g

sare: 3,1g

* - doza zilnica recomandata

Biovegan printre cei mai insemnati producatori de produse de panificatie si cofetarie bio.

La marginea frumoasei paduri Westerwald sta afacerea 100% familiala Biovegan, care este complet dedicata ingredientelor de coacere vegane, fara gluten si lactoza si a alimentelor organice.

Spiritul inovator de descoperire, cel mai bun gust si cea mai inalta calitate a produsului - aceasta este revendicarea holistica de peste 30 de ani a celor de la BioVegan. Dar nu numai asta: glutenul, lactoza si alergenii nu au loc in sortimentul Biovegan. In schimb, se bazeaza pe singurul adevar: produse naturale cu gust cu adevarat bun.

Cod: GA692

Brand: BIOVEGAN

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
foarte ok

Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

    Write your review!

    Write a review

    Agar Agar bio, fara gluten 30g Biovegan

    Agar Agar bio, fara gluten 30g Biovegan

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: