GA1270

Produs nou

Solutie pentru curatat baia cu pulverizator BIO 500ml AlmaWin

Lei 26.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 24,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 23,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Solutie pentru curatat baia cu pulverizator BIO 500ml AlmaWin

Produsele de curățare AlmaWin vin cu cele mai bune rezultate si calitate în ceea ce privește protecția mediului, dermatologie și performanță. Ingredientele sunt blând alese și testate dermatologic. Bazele rețetelor sunt întotdeauna materii prime selectate din legume și minerale.

Solutia pt curatat baia AlmaWin dizolvă reziduurile de calcar si săpun. Soluția de curățare a băii cu acid lactic și citric este eficientă împotriva calcarului și protejează în același timp armaturile și materialele. El lasă suprafete radiante și un miros plăcut și proaspăt.

Dozare: Se pulverizează uniform suprafața, se freacă și se aplică în funcție de gradul de murdărire. Lăsați aproximativ 1-5 minute, apoi clătiți. Nu aplicați pe materiale de marmură, calcar sau cu conținut de acid.

Pt materialale permeabile de calcar: înmuiați o cârpă cu un detergent pentru baie și puneți-l pe piesele calcifiate pentru o vreme.

Clătiți cu apă limpede și frecați cu apă.

Ingrediente: <5% agenți tensioactivi neionici (surfactanți de zahăr), parfumuri (ulei esențial de mentă*), apă, acid lactic, acid citric, gliceride de acid gras vegetal. 

*din agricultura ecologică certificate

100% din ingrediente sunt naturale

Produs certificat BIO Ecocert, Vegan, Green Brands

Vrei produse sanatoase din punct de vedere ecologic care curata cu adevarat?

Avem asta pentru tine! Produsele AlmaWin au o excelenta putere de spalare si curatare. Selectia atenta a materiilor prime de inalta calitate, usor degradabile, combinata cu idei de produse inovatoare, are ca rezultat profilul unic si calitatea produselor AlmaWin.

Eco-concentratele sunt foarte economice in utilizare, protejeaza mediul si portofelul. Aducerea impreuna a compatibilitatii pielii, a ecologiei si a performantei este si ramane obiectivul AlmaWin.

Ai nevoie de natura si natura are nevoie de tine!
Produsele AlmaWin sunt concentrate biodegradabile. Materiile prime naturale selectate cu atentie sunt de origine vegetala si minerala si, daca este posibil, organice certificate.

- nemodificat genetic

- fara conservanti sintetici

- fara clor

- fara fosfati

Cod: GA1270

Brand: ALMAWIN BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Solutie pentru curatat baia cu pulverizator BIO 500ml AlmaWin

Solutie pentru curatat baia cu pulverizator BIO 500ml AlmaWin

30 other products in the same category: