GA1273

Produs nou

Solutie pentru curatat toaleta Lemon fresh BIO 750ml AlmaWin

Lei 25.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 23,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 22,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Solutie pentru curatat toaleta Lemon fresh BIO 750ml AlmaWin

Produsele de curățare AlmaWin vin cu cele mai bune rezultate si calitate în ceea ce privește protecția mediului, dermatologie și performanță. Ingredientele sunt blând alese și testate dermatologic. Bazele rețetelor sunt întotdeauna materii prime selectate din legume și minerale.

Solutia pentru curatarea toaletei cu lamaie proaspătă este puternică împotriva depunerilor de calcar și a pietrelor urinare.

Dozare:Pur și simplu pulverizați sub marginea toaletei, lăsați să lucreze, spălați, clătiți. La pete persistente lasati sa actioneze peste noapte.

Ingrediente: <5% agenți tensioactivi neionici (surfactanți pentru zahăr), surfactanți anionici (sulfați de alcooli grași), parfumuri (ulei esențial de lemongrass*), citral, apă, acid lactic, citrat de sodiu, gumă de xantan, acid citric. *din agricultura ecologică certificată

100% din ingredientele sunt de origine naturală

Produs certificat BIO Ecocert, Vegan, Green Brands

Vrei produse sanatoase din punct de vedere ecologic care curata cu adevarat?

Avem asta pentru tine! Produsele AlmaWin au o excelenta putere de spalare si curatare. Selectia atenta a materiilor prime de inalta calitate, usor degradabile, combinata cu idei de produse inovatoare, are ca rezultat profilul unic si calitatea produselor AlmaWin.

Eco-concentratele sunt foarte economice in utilizare, protejeaza mediul si portofelul. Aducerea impreuna a compatibilitatii pielii, a ecologiei si a performantei este si ramane obiectivul AlmaWin.

Ai nevoie de natura si natura are nevoie de tine!
Produsele AlmaWin sunt concentrate biodegradabile. Materiile prime naturale selectate cu atentie sunt de origine vegetala si minerala si, daca este posibil, organice certificate.

- nemodificat genetic

- fara conservanti sintetici

- fara clor

- fara fosfati

Cod: GA1273

Brand: ALMAWIN BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Solutie pentru curatat toaleta Lemon fresh BIO 750ml AlmaWin

Solutie pentru curatat toaleta Lemon fresh BIO 750ml AlmaWin

30 other products in the same category: