NOU OFERTA Pigments Grey Black – Gri Negru Metalic 90ml Alfaparf Milano Mareste imaginea

AL338

Produs nou

Pigments Grey Black – Gri Negru Metalic 90ml Alfaparf Milano

Lei 112.0

-Lei 11.0

Lei 101.0

Pigments Grey Black – Gri Negru Metalic 90ml Alfaparf Milano

Pigments Grey Black – Gri negru metalic - Pentru a intensifica si a garanta calitatea griului. Ideal pentru a conferi si pastra profunzimea negrului si a culorilor foarte inchise, atat naturale cat si cosmetice.

Pigments Pigmenți puri ultra concentrați

Pigmenții colorează tot. 12 pigmenți care permit personalizarea culorii printr-o varietate incredibilă de produse și servicii. Atunci când sunt adăugați serviciilor de colorare, sunt ideali pentru:

- crearea de noi nuanțe,

- înviorarea culorii între două servicii,

- repigmentare în urma decolorării și corectarea unor reflexe nedorite.

Pot fi mixați în fiecare produs de tratament pentru a reîmprospăta culoarea la scafă în salon sau pentru a o menține în timpul îngrijirii la domiciliu. Aceștia pot oferi culoare în cadrul serviciilor de permanent și întindere a părului atunci când sunt adăugați produselor pentru textură. Ei permit crearea unor efecte temporare de culoare în timpul încrețirii / îndreptării părului sau al coafării, când sunt mixați cu spumă, gel sau chiar apă.

Tehnologie: Cu 3 patente la activ, pigmentii isi modifica structura in functie de pH-ul mediului in care se afla, mentinandu-si proprietatile atunci cand sunt combinati cu orice alt produs.

INCI: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HC BLUE NO.16, BASIC YELLOW 87, LACTIC ACID, BASIC RED 51, BASIC ORANGE 31, SODIUM HYDROXIDE

Cod: AL338

Brand: ALFAPARF MILANO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Pigments Grey Black – Gri Negru Metalic 90ml Alfaparf Milano

Pigments Grey Black – Gri Negru Metalic 90ml Alfaparf Milano

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: