RX686

Produs nou

Jarro-Dophilus EPS 60 capsule vegetale filmate gastrorezistente Jarrow Formulas

Lei 185.5

-5%

Lei 176.2

Pret Redus!

Jarro-Dophilus EPS 60 capsule vegetale filmate gastrorezistente Jarrow Formulas

Supliment alimentar Jarro-Dophilus EPS®, Jarrow Formulas, 60 capsule vegetale filmate gastrorezistente cu 8 tulpini probiotice patentate cu rol in sustinerea echilibrului florei intestinale.

- contine 5 miliarde de bacterii benefice (probiotice), ce sustin repopularea florei microbiene

contine 8 tulpini patentate, 4 Lactobacillus, 2 Bifidobacterium, 1 Lactococcus si 1 Pediococcus, pentru actiune sinergica si specifica asupra mai multor tipuri de factori perturbatori

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

- capsule protejate enteric, rezistente la aciditatea gastrica

- poate ajunge pana la 60 de zile de administrare

Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, ce ofera suport organismului in fata actiunii diversilor factori perturbatori. Denumirea comuna a acestora provine din limba greaca si inseamna "pentru viata" (pro=pentru, bios= viata).

Acestea actioneaza la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului genito-urinar.

Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte sapte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc., companii de renume in industria probioticelor, care furnizeaza produse patentate, cercetate stiintific.
Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost evidentiate prin studii clinice in vitro si in vivo.
Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite se sustine eficienta crescuta a produselor.
Proprietati
• rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitate de a coloniza intestinul prin aderarea la celulele epiteliale intestinale si prin sustinerea sintezei de polizaharide
• poate fi administrat in asociere cu tratamentul alopat cu antibiotice
• actiune antagonista asupra factorilor perturbatori:
» favorizeaza inhibitia competitiva a celorlalti nutrienti si receptori de pe mucoasa intestinala
» sustine scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)
» ofera suport in producerea de peroxid de hidrogen (H2O2) (peroxidul de hidrogen reduce aderarea factorilor perturbatori la nivelul peretelui intestinal) si compusi naturali (bacteriocine) cu actiune asupra factorilor perturbatori

Supliment alimentar Jarro-Dophilus EPS®, Jarrow Formulas contribuie la:

- echilibrarea si sustinerea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex. antibiotice)

- echilibrarea modificarilor de tranzit cauzate de diversi factori perturbatori prin sustinerea limitarii actiunii acestora (manifestari digestive precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustinerea repopularii florei intestinale

- mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau aderarii factorilor perturbatori la nivel epitelial si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian

- echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice, prin:

» sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii

» echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)

» favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA)

- mentinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K

- sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza)

Compozitie (Per 1 capsula): Amestec patentat de 8 tulpini de bacterii benefice 5 mld UFC

Lactobacillus rhamnosus R0011, Pediococcus acidilactici R1001, Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga), Bifidobacterium breve R0070, Lactobacillus helveticus R0052, Lactobacillus casei R0215, Lactobacillus plantarum R1012, Lactococcus lactis subsp. lactis R1058

Stiati ca… Lactobacillus rhamnosus se foloseste ca probiotic datorita capacitatii ridicate de aderare la celule, popularii cu bacterii benefice a intestinului subtire, a colonului si a tractului urogenital, reechilibrand flora microbiana?

Desi majoritatea studiilor realizate pe tulpinile L. rhamnosus au fost proiectate pentru a evidentia si a analiza beneficiile pe care le au asupra sistemului gastrointestinal, s-au obtinut dovezi care sustin implicatiile pozitive ale acestor tulpini in infectiile urinare, reactiile alergice, cariile dentare si afectiunile nazale.

S-a dovedit ca tulpinile de L. rhamnosus sunt eficiente in reducerea episoadelor si simptomelor diareice la copii, inclusiv in cazul infectiilor cu rotavirus.

Flora intestinala joaca un rol esential in aparitia dermatitei atopice. In acest sens, au fost realizate mai multe studii prin intermediul carora s-a dovedit si influenta benefica pe care o are administrarea tulpinei de L. rhamnosus in reducerea simptomelor si a incidentei dermatitei atopice, precum si a alergiei la laptele de vaca in randul copiilor.

Pediococcus acidilactici R1001 este o bacteria acidofila ce este rezistenta la un pH foarte scazut. Ajuta in tratamentul constipatiei, diareei (regleaza flora intestinala), amelioreaza stresul. Ajuta in prevenirea colonizarii de catrea patogenii: Shigella, Salmonella, Clostridium difficile si Escherichia coli.

Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) imbunatateste flora intestinala; B longum este printre primele bacterii ce colonizeaza tractul digestiv al nou-nascutilor si predomina la nou-nascutii hraniti la san. Cei ce sunt hraniti cu lapte formula au o flora microbiana diferita si de aceea exista un risc crescut in dezvoltarea anumitor afectiuni precum: diaree si alergii

Bifidobacterium breve R0070 este o bacterie anaeroba, rolul ei in tractul digestiv este de a fermenta zaharurile in scopul producerii acidului lactic si a acidului acetic. Ajuta la prevenirea balonarii, diareei, reduce iritatiile tractului digestiv.

Lactobacillus plantarum este o bacterie saprofita, versatila; un bacil ce se gaseste in diverse medii vegetale, inclusiv in plante fermentate, precum si in tractul gastrointestinal al omului. Este o bacterie facultativ hetero -fermentativa de acid lactic care consuma un ordin semnificativ de surse de carbon fermentabile. Principala functie a bacteriilor de acest tip este aceea de a converti zaharul provenit din surse vegetale, prin fermentatie, in acid lactic. L. plantarum mai produce peptide antimicrobiene si exo-poli-zaharide.

Lactococcus lactis ssp. lactis R1058 este un microorganism clasificat drept o bacterie a acidului lactic deoarece fermenteaza zaharul din lapte (lactoza) in acid lactic.

Administrare: Cate 1 capsula de 1-4 ori/zi cu apa sau suc natural, preferabil pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Capsulele rezista la temperatura de 18-22°C.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: Utilizarea de catre persoanele cu intoleranta la lactoza sau cu alergie la soia sau la oricare dintre celelalte componente se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Cod: RX686

Brand: JARROW FORMULAS

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Jarro-Dophilus EPS 60 capsule vegetale filmate gastrorezistente Jarrow Formulas

Jarro-Dophilus EPS 60 capsule vegetale filmate gastrorezistente Jarrow Formulas

30 other products in the same category: