HN20

Produs nou

Vitamina C alcalina 120 capsule Health Nutrition

Lei 85.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 80,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount:76,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Vitamina C alcalina 120 capsule Health Nutrition

Vitamina C Alcalină Health Nutrition este o formă 100% naturală de vitamina C, obținută din extracte de plante și fructe medicinale, precum și din minerale în stare pură, nemodificate.

Se știe că Vitamina C sau acidul asorbic este un nutrient absolut necesar organismului și care ajută în metabolismul glucozei, al acidului folic și al colagenului, în neutralizarea unor radicali liberi și în absorbția fierului în tubul digestiv. Însă, de cele mai multe ori, pentru asta este nevoie de o cantitate mare de Vitamina C obișnuită. 

Însă Health Nutrition îți oferă cea mai bună soluție de a te bucura de toate aceste avantaje terapeutice, în doze controlate, prin administrarea capsulelor de vitamina C alcalină. 

Vitamina C alcalină este un produs naturist 100% care se obține prin fermentația bacteriană a glucozei, urmată de oxidarea chimică cu calciu. Acest extract are numeroase beneficii ce potențează și îmbunătățesc vitamina C alcalină, pentru a micșora timpul de absorbție al vitaminei C. 

VITAMINA C ALCALINĂ ARE ROL BENEFIC ÎN:

-          viroze gripale (răceli), infecții respiratorii bacteriene

-          infecții urinare - produsul are efect antibiotic, antifungic și imunostimulent. Mineralele alcaline pe care le conține ajută la menținerea unui pH ridicat al urinei, în condițiile în care substanțele antibiotice, de sinteză sau naturale, au nevoie de un mediu alcalin, pentru a fi eficiente

-          creștere la copii și adolescenți - ajută la dezvoltarea optimă a oaselor, dar și a sistemului nervos sau endocrine

-          alergie, boli auto-imune

-          Vitamina C alcalină ajută și la normalizarea metabolismului energetic, la menținerea sănătății psihice și la sintetizarea colagenului

-          în afecțiuni gingivale, precum parodontoza și gingivita

-          reduce stresul și oboseala, ajută la absorbția fierului de către organism, previne afecțiunile cardiovasculare și protejează organismul de bacterii, fungi, virusuri și microorganisme.

-          Vitamina C alcalină este un foarte bun stimulent imunitar, ajută la o asimilare optimă a vitaminelor și mineralelor esențiale, asigură un efect antioxidant fără a produce anomalii ale pH-lui unor secreții ale organismului.

COMPOZIȚIE: Dolomită pură cu granulație de max. 250 µ: 300mg; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min 17% acid ascorbic: 180mg*; capsulă tare de gelatină; Portocal-amar (Citrus aurantium), fructe, coajă, pulbere: 75mg; Grapefruit (Citrus maxima), sâmburi, extract apos 4:1:45mg.*Doza  maximă: 6 capsule/zi furnizează 183,6mg  vitamina C, reprezentând cca 230%VNR (Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Acțiuni fiziologice: Vitamina C contribuie la formarea colagenului, pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților și gingiilor și a pielii; susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, și la reducerea oboselii și extenuării; crește absorbția fierului; fructele de Portocal-amar, dolomita și extractul de Grapefruit susțin funcția digestivă. 

Cel mai mare avantaj al vitaminei C alcalină HealthNutrition este acela că vitamina C este reținută în organism între 12 și 14 ore.

Precauții și contraindicații: Constipație cronică.

Este momentul sa incerci tratamente naturiste concepute exclusiv de biologi romani! Health Nutrition - remedii naturiste 100% romanesti

Cod: HN20

Brand: Health Nutrition

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Vitamina C alcalina 120 capsule Health Nutrition

Vitamina C alcalina 120 capsule Health Nutrition

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: