RX702

Produs nou

Liquid Iron (fier) pt copii 10mg (gust de fructe) 118 ml Childlife Essentials

Lei 88.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 50,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 47,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Liquid Iron (fier) pt copii 10mg (gust de fructe) 118 ml Childlife Essentials

Supliment alimentar pentru copii, Liquid Iron 10mg, Childlife Essentials, 118 ml (gust de fructe) cu fier bisglicinat pentru absorbtie superioara

Forma cu absorbtie superioara, fier bisglicinat, care mentine nivelul normal de fier din sange si tesuturi la copii.

- contine fier bisglicinat, o forma de fier chelatata cu aminoacizi (doua molecule ale aminoacidului glicina sunt legate covalent de o molecula de fier), caracterizata prin:

» toleranta digestiva: nu produce constipatie si sustine structura normala a mucoasei gastrointestinale; actiunea iritanta la nivelul mucoaseigastrointestinale poate sa apara in cazul administrarii suplimentelor cu fier anorganic (in stomac fierul bisglicinat nu disociaza in fier si glicina)

» biodisponibilitate crescuta datorita solubilitatii crescute la pH fiziologic si a limitarii interactiunii cu nutrienti ce pot determina reducerea absorbtiei fierului in organism

» profil de siguranta crescut:

» nu produce manifestari nedorite: dupa absorbtie, fierul bisglicinat este descompus in fier si glicina, compusi proprii organismului ce sunt utilizati in functie de nevoile organismului

» nu reduce absorbtia altor nutrienti necesari dezvoltarii si functionarii organismului (de ex. vitamina E, vitamina C, calciu)

» nu modifica proprietatile organoleptice sau nutritive ale alimentelor in care este adaugat

gust natural de fructe

- nu contine: gluten (Certificare NSF-Gluten Free), cazeina, alcool, lapte, ou, soia, grau, drojdie, porumb, coloranti, arome, indulcitori artificiali, zahar adaugat, organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO)

- poate ajunge pana la 47 de zile de administrare

Fierul intervine in structura si functia hemoglobinei, respectiv a mioglobinei , compusi ce sustin transportul oxigenului catre tesuturi.

Feritina este forma de stocare a rezervelor de fier in organism, ceea ce face masurarea acesteia importanta in diagnosticul manifestarilor asociate metabolismului fierului.

In plus, fierul este cofactor pentru unele enzime (catalaze, peroxidaze etc.), participa la sinteza ADN-ului, la reglarea ciclului celular si in functia imuna prin sustinerea proliferarii limfocitelor T.

Deficitul de fier din organism se intalneste frecvent la sugarii de peste 6 luni si la copiii mici.

Supliment alimentar pentru copii, Liquid Iron 10mg, Childlife Essentials contribuie la:

- formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si transportul normal al oxigenului in corp

- metabolismul energetic normal

- reducerea oboselii si a extenuarii

- functia cognitiva normala

- functionarea normala a sistemului imunitar

- procesul de diviziune celulara

Compozitie (Per 1 lingurita (5ml)): Fier 10 mg (bisglicinat)

Administrare:

- copii 0-12 luni: cate ½ lingurita/zi;
- copii 1-3 ani: cate ½ lingurita/zi;
- copii de peste 4 ani: cate 1 lingurita/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

A se utiliza simplu sau amestecat cu bautura sau cu mancarea preferata a copilului.

A se agita bine inainte de utilizare.

Dupa desigilare, produsul poate fi utilizat in maximum 3 luni.

Supradoza accidentala cu produse ce contin fier este letala pentru copiii sub 6 ani! In caz de supradozare anuntati imediat medicul.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX702

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Liquid Iron (fier) pt copii 10mg (gust de fructe) 118 ml Childlife Essentials

Liquid Iron (fier) pt copii 10mg (gust de fructe) 118 ml Childlife Essentials

30 other products in the same category: