BH1313

Produs nou

Calciu coral 600mg, 80 capsule naturale Raab Vitalfood

Lei 95.0

-8%

Lei 87.4

Pret Redus!

Calciu coral 600mg, 80 capsule naturale Raab Vitalfood

Supliment alimentar. Calciul coral de la Raab, extras din corali Sango conține cel puțin 20% calciu și 10% magneziu în raportul optim de 2: 1. În procesul de extracție, se folosesc coralii in mod echitabil, astfel incat sa se protejeze existenta coralilor vii în mare. Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic și reduce oboseala. Calciul este necesar pentru menținerea sistemului osos in conditii normale și contribuie la un metabolism normal al energiei.

O cutie contine 80 capsule de 600 mg, 48 g

Acest pachet conține 26 de porții.

Ingrediente: 83% pulbere fosilă de corali, capsula: hidroxipropilmetilceluloză (celuloza naturala, vegana), agent de eliberare: dioxid de siliciu.

Consumul recomandat: Consumați 1 capsulă de 3 ori pe zi cu puțin lichid.

Fara gluten.

Supliment alimentar notificat la SNPMAPS: AA12156 / 20.12.2018

Raab Vitalfood folosește numai cele mai bune materii prime și controlează toate produsele pentru reziduuri și conținutul promis nutrițional și nutritiv vital.

Notă: Nu trebuie să se depășească doza zilnică recomandată. Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos este foarte importantă. A se păstra la rece, uscat și bine sigilat.

Cod: BH1313

Brand: RAAB VITALFOOD BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2019-07-05
recomand

Recomand cu mare drag produsele Biorganicbubu - gama f variata. Noua ne plac foarte mult. Multumesc pt surprizele din colet si pt sapunel

  Write your review!

  Write a review

  Calciu coral 600mg, 80 capsule naturale Raab Vitalfood

  Calciu coral 600mg, 80 capsule naturale Raab Vitalfood

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 other products in the same category: