BH148

Produs nou

Alge Wakame salbatice Raw BIO 100g Algamar

Lei 46.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 44,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 41,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Alge Wakame salbatice Raw BIO 100g Algamar

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii.

Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.

Alga Wakame creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, Wakame este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw.

Preparare: - crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate.

- gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste.

Brand: ALGAMAR

Cod: BH148

Reviews

Grade 
2019-04-05
recomand

Sunteti seriosi, prompti, produsele ambalate bine, calitate, asteptam in continuare noutati, reduceri - asa cum ne-ati obisnuit

    Write a review

    Alge Wakame salbatice Raw BIO 100g Algamar

    Alge Wakame salbatice Raw BIO 100g Algamar

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: