BH145

Produs nou

Alge marine cu ciuperci shiitake Raw BIO 100g Algamar

Lei 47.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 44,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 42,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Alge marine cu ciuperci shiitake Raw BIO 100g Algamar

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.

Stiati ca... Wakame este o parte indispensabila a dietei Japonezilor? In medicina lor traditionala, se stie ca wakame curata si intareste sangele, iar supa miso cu wakame a fost utilizata de generatii ca ajutor in recuperarea femeilor dupa nastere. Wakame este delicios crud, inmuiat in apa, in salate.

Ciupercile Shiitake sunt unele din ciupercile medicinale cele mai cunoscute. Ciupercile Shiitake sunt compuse mai ales din multe proteine, zinc si polizaharide, elemente care sunt recunoscute pentru activitatea lor stimulanta asupra sistemului imunitar. Sunt cea mai buna sursa alimentara de vitamina D dupa somon si ton.  Lentinanul este o polizaharida ce intra in compozitia ciupercii Shiitake si s-a demonstrat ca aceasta duce la regresia, pana la disparitia tumorilor.

Preparare:

- crud (raw): lasati la inmuiat 20 de minute si apoi adaugati in salate.

- fiert: fierbeti timp de 20 de minute. Serviti cu orez, cartofi, legume, paste, cus-cus, mei, quinoa, amaranth, sau in supe.

Ingrediente: wakame (Undaria pinnatifida) si shiitake (Lentinula edodes).

Brand: ALGAMAR

Cod: BH145

Reviews

Grade 
2018-08-06
multumesc

Toate produsele incercate au fost foarte bune! Recomand cu drag!

    Write a review

    Alge marine cu ciuperci shiitake Raw BIO 100g Algamar

    Alge marine cu ciuperci shiitake Raw BIO 100g Algamar

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: