BH1017

Produs nou

Negrilica (chimen negru) seminte bio, fara gluten 50g Cook

Lei 28.0

-5%

Lei 26.6

Pret Redus!

Negrilica (chimen negru) seminte bio, fara gluten 50g Cook

Fara gluten

In recipient gata de utilizat (tip solnita), doar presarati peste preparatele culinare. Dupa golire, recipientul se poate refolosi.

Semințele de chimen negru sunt adeseori folosite în bucătăria indiană și cea specifică Orientului Mijlociu. Negrilica face parte din amestecul indian de condimente numit „Panch Phoron” care conține, în părți egale, 5 ingrediente: negrilică, schinduf, chimen, muștar negru și fenicul. În mod tradițional, acest amestec se încălzește ușor în ulei, după care se adaugă mâncărurilor de curry, în dhal, în orezul cu legume coapte. Semințele de chimen negru sunt presărate și peste lipiile naan.

Negrilica are un gust dulce-amărui și ușor picant, aroma sa fiind adeseori descrisă ca o combinație de oregano și ceapă. Îl poți adăuga crud sau ușor prăjit (chiar și râșnit), în amestecuri de condimente sau în diverse preparate. Conferă o aromă deosebită mâncărurilor și este un condiment compatibil cu multe alimente.

Este excelent în produsele de patiserie și panificație. Poate fi folosit întocmai precum macul sau semințele de susan. Poți presăra semințe de chimen desupra pâinii, covrigilor sau biscuiților, înainte de a-i pune la cuptor pentru a se coace. De asemenea, le poți integra în diverse aluaturi, dressing-uri, tocănițe și mâncăruri cu legume (varză, conopidă) sau carne. Pot fi adăugate în salate, în iaurt sau smoothie-uri. Sunt un ingredient excelent pentru condimentarea brânzeturilor (telemea, cașcaval etc.).

Cook este o marca franceza de condimente bio si esente bio premium, calitatea fiind pe primul loc in procesul de selectie a materiei prime folosite.

Ingrediente: negrilica*. *din agricultura ecologica

Sugestie de folosire: ca si condiment in diverse preparate culinare.

Cod: BH1017

Brand: COOK BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2024-01-20
recomand

Imi plac produsele voastre per total si imi place mai ales cand exista reduceri de pret care imi permit sa le cumpar in mod regulat. Multumesc

    Gradul de multumire 
    2019-02-28
    multumesc

    Am primit comanda. Promtitudine si seriozitate din partea dvs! Produsele sunt foarte bune

      Gradul de multumire 
      2018-01-13
      recomand

      Firma serioasa, preturi bune, discounturi pentru clientii fideli. Am facut comenzi de mai multe ori si am fost foarte multumita!

        Write your review!

        Write a review

        Negrilica (chimen negru) seminte bio, fara gluten 50g Cook

        Negrilica (chimen negru) seminte bio, fara gluten 50g Cook

        Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

        30 other products in the same category: