GA1408

Produs nou

Piper negru in rasnita de sticla bio 45g Lebensbaum

Lei 36.5

-5%

Lei 34.7

Pret Redus!

Piper negru in rasnita de sticla bio 45g Lebensbaum

Piperul negru Lebensbaum are un gust fructat și iute. Boabele sunt culese manual înainte de a se coace și apoi uscate la soare, ceea ce determină culoarea neagră. Piperul negru conferă tuturor felurilor de mâncare o notă picantă.

Rasnita din ceramic. Recipient reincarcabil.

Piperul este fara indoiala unul dintre cele mai cunoscute si utilizate condimente presupunandu-se ca isi are originile in China. Cel mai mare cultivator de piper este Asia, facandu-se responsabila pentru distribuirea piperului pe intreaga planeta. Piperul este o sursa de vitamina A, calciu, cupru, vitamina K, fier, magneziu si potasiu.

Coaja piperului contine nu numai zahar, ci si o parte din aromele volatile ale plantei, are beneficii antibacteriene si antioxidante.Atunci cand folosesti boabele de piper BIO intregi e bine sa stii ca acestea trebuie indepartate la sfarsitul procesului de preparare.

Daca este folosit piper macinat, atunci trebuie adaugat in etapa finala a gatitului. Iar daca ai o rasnita prin preajma, foloseste-o exact inainte sa-l adaugi in mancare si vei obtine o aroma mult mai puternica.

Stiati ca… Traditia chineza incadreaza piperul alb si negru in categoria alimentelor picante, cu energie fierbinte si cu influente benefice asupra stomacului si intestinului gros, producand o senzatie de incalzire in cavitatea abdominala? Medicii antici chinezi au constatat ca piperul poate inlatura unele dureri abdominale, tulburari gastrice, voma cu lichid incolor (hiperaciditate gastrica), diaree si chiar unele intoxicatii alimentare.

Ingrediente:Piper negru boabe. 100% provin din agricultura ecologica

Alergeni urme: mustar, telina

Cod: GA1408

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Gradul de multumire 
2023-04-01
recomand

Produse de calitate. Seriozitate și rapiditate la livrare. Voi reveni cu noi comenzi

    Gradul de multumire 
    2022-03-20
    calitate

    Sunt produse foarte bune și de calitate, recomand cu mare drag și încredere. recomand

      Write your review!

      Write a review

      Piper negru in rasnita de sticla bio 45g Lebensbaum

      Piper negru in rasnita de sticla bio 45g Lebensbaum

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      30 other products in the same category: