RX708

Produs nou

Mastic Gum (protector gastric) 500mg 45 capsule vegetale Solaray

Lei 250.5

-5%

Lei 238.0

Pret Redus!

Mastic Gum (protector gastric) 500mg 45 capsule vegetale Solaray

Supliment alimentar Mastic Gum 500mg, Solaray, 45 capsule vegetale pe baza de extract din Mastic cu rol in protejarea mucoasei gastrointestinale

- Extract standardizat din rasina de Mastic ce sustine protejarea mucoasei gastrointestinale si ofera suport in inhibarea eroziunii mucoasei gastrice produsa de anumiti factori perturbatori.

-contine extract standardizat din rasina de Mastic, 500mg/capsula, ce ofera garantat 35% acizi masticonici totali si masticorezine (compusi activi)

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Masticul este o rasina obtinuta din scoarta arborelui Pistacia lentiscus si din fructele acestuia, fiind de secole folosita de oamenii din zona mediteraneana ca adjuvant in afectiunile gastrointestinale, rasina avand efect antibacterian impotriva bacteriei Helicobacter pylori, protejeaza impotriva ulcerului gastric si duodenal ce poate fi provocat de infectia cu aceasta bacterie, antisecretoare si citoprotectiva asupra mucoasei gastrice si duodenale, reducerea nivelului de colesterol sanguin, reducerea hipertensiunii arteriale.

Rasina de Mastic contine aproximativ 70 de compusi activi si se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscuta si sub numele de „Lacrimi de Chios”. Inca din Evul Mediu, in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina din arborele de Mastic in manifestari gastrointestinale.

Supliment alimentar Mastic Gum 500mg, Solaray contribuie la

- sustinerea structurii si functiei mucoasei gastrointestinale prin suportul acesteia in fata actiunii factorilor perturbatori (ofera suport in inhibarea eroziunii mucoasei gastrice) asupra epiteliului gastric si duodenal, prin:

» mecanism citoprotector, suport in sustinerea bunei functionari a celulelor care formeaza mucoasa gastrica

» mentinerea nivelului normal de neutrofile de la nivel digestiv (cresterea acestora poate fi cauzata de prezenta factorilor perturbatori de la acest nivel)

- sustinerea sanatatii sistemului digestiv, prin:

» mentinerea pH-ului fiziologic la nivel gastric

» suportul tranzitului intestinal normal

- favorizarea limitarii aparitiei cariei dentare prin mentinerea sanatatii cavitatii bucale

Compozitie (Per 2 capsule): Mastic 1000 mg (Pistacia lentiscus) (extract standardizat din rasina, garantat 350mg [35%] acizi masticonici totali si masticorezine)

Administrare: 2 capsule/zi, cu 1 ora inainte de micul dejun sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX708

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Mastic Gum (protector gastric) 500mg 45 capsule vegetale Solaray

Mastic Gum (protector gastric) 500mg 45 capsule vegetale Solaray

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: