RX747

Produs nou

Spirulina Micro-Algae 380mg 100 capsule vegetale Nature's Way

Lei 86.0

-5%

Lei 81.7

Pret Redus!

Spirulina Micro-Algae 380mg 100 capsule vegetale Nature's Way

Supliment alimentar Spirulina Micro-Algae 380mg, Nature's Way, 100 capsule vegetale, sursa naturala de proteine, cu rol in sustinerea tonusului si a vitalitatii organismului, dar si in mentinerea unei greutati corporale normale.

- contine extract din spirulina, alga ce prezinta in structura sa pigmentii clorofila si ficocianina, 380mg/capsula, ce ofera garantat 65% proteine

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Supliment alimentar Spirulina Micro-Algae 380mg, Nature's Way contribuie la:

- mentinerea tonusului si a vitalitatii; ofera suport in cazul oboselii prin sustinerea nivelului de energie

- mentinerea capacitatii de refacere a organismului in perioadele de suprasolicitare si efort fizic intens (sursa importanta de nutrienti: proteine, vitamine, minerale)

- mentinerea greutatii corporale normale:

» sustine reducerea absorbtiei intestinale a grasimilor prin echilibrarea activitatii lipazei pancreatice (enzima implicata in digestia si asimilarea grasimilor)

» mentine nivelul normal al glucozei din sange

- sustinerea organismului in fata actiunii radicalilor liberi si ofera suport functiei de detoxifiere a ficatului prin favorizarea activitatii enzimelor cu caracter antioxidant (ex. superoxid dismutaza, catalza, glutation peroxidaza si glutation reductaza)

- mentinerea diviziunii celulare normale

- echilibrarea sistemului imunitar si a manifestarilor asociate proceselor alergice

- mentinerea pH-ului fiziologic al organismului (23)

- mentinerea nivelului normal de hormoni tiroidieni prin aport de iod

Compozitie (Per 2 capsule): Spirulina (Spirulina platensis) (furnizand vitamina A 136mcg) 760 mg, Sodiu 5mg

Componente bioactive: Calciu, Fosfor, Magneziu, Mangan, Potasiu, Seleniu, Sodiu, Vitamina E, Vitamina K, Sulf, Polizaharide, Aminoacizi, Pigmenti Antioxidanti (clorofila, Ficocianina, Beta-caroten, Zeaxantina, Criptoxantina), Acizi Grasi Linolenici si Gama Linolenici, Glicolipide, Sulfolipide, Acid Aspartic, SOD, Vitamine Din Complexul B

Administrare: Cate 2 capsule de 3-4 ori/zi preferabil la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: Utilizarea de catre persoanele carora li se administreaza tratament alopat sau care sunt bolnave de fenilcetonurie se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Cod: RX747

Brand: NATURE'S WAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Spirulina Micro-Algae 380mg 100 capsule vegetale Nature's Way

Spirulina Micro-Algae 380mg 100 capsule vegetale Nature's Way

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: