HN19

Produs nou

Multivitamine si minerale 120 capsule Health Nutrition

Lei 80.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 76 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 72 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Multivitamine si minerale 120 capsule Health Nutrition

Prin complexitatea compoziției, acest tratament naturist de la Health Nutrition ajută la completarea necesarului de minerale și vitamine pentru funcționarea corectă a organismului.

ACEST PRODUS 100% NATURAL ARE ROL BENEFIC ÎN:

- reducerea stresului și a oboselii

- creșterea rezistenței organismului, susținând adaptarea în cazul unui efort fizic și intelectual crescut

- menținerea sănătății psihice

- funcționarea normală a sistemului nervos

- menținerea sănătății sistemului osos, a ligamentelor, părului, pielii și unghiilor

- funcţionarea normală a sistemului imunitar

Pentru o funcționarea optimă, organismul are nevoie zilnic de vitamine și minerale pe care le poți asimila din acest tratament naturist al HealthNutrition. Este recomandat în condițiile unei alimentații dezechilibrate, al unui ritm alert de viață, stresant și fără exerciții fizice, contribuind la metabolismul energetic normal.

- Calciul conținut de acest tratament naturist 100% contribuie la coagularea normală a sângelui, la metabolismul energetic normal,  la o neurotransmisie normală. la funcționarea normală a enzimelor digestive, la procesul de diviziune și diferențiere celulară, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților;

- De asemenea, Magneziul inclus în acest tratament naturist contribuie la reducerea oboselii și a extenuării, la echilibrului electrolitic; la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos ți muscular, la sinteza normală a proteinelor, la menținerea sănătății psihice, a sistemului osos și a dinților;

- Zincul susține funcționarea normală a sistemului imunitar si contribuie la: funcționarea normală a glandei tiroide, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,  la menținerea sănătății părului și a unghiilor, la menținerea fertilității și a reproducerii normale, la menținerea concentrației de testosteron din sânge, la sinteza normală a ADN-ului și la procesul de diviziune celulară;

- Un alt component în acest tratament naturist de la HealthNutrition, Seleniul, susține funcționarea normală a sistemului imunitar, contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, sustine spermatogeneza normală și la menținerea sănătății părului și a unghiilor.                

- Complexul de vitamine B este esențial în funcționarea sistemului nervos, imunitar, endocrin, etc. Vitaminele B naturale se recomandă în toate cazurile de infecții recidivante, de afecțiuni tumorale, de convalescență (inclusiv după intervențiile chirurgicale).

COMPOZIȚIE: Algă calcaroasă (Lithotamnium calcareum), fosilizată, pulbere: 318mg*; capsulă de gelatină; Magneziu marin, extract natural din apă de mare: 72mg*; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract 11:1 cu min 17% acid ascorbic: 70mg; Coada-calului (Equisetum arvense), extract hidroalcoolic uscat, din părți aeriene, cu min 7% siliciu: 60mg*; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract Forte B 100: 50mg*; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min 100000ppm Zinc: 20mg*; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu: 10mg*.(*Doza zilnică maximă recomandată aduce: Calciu: 537,7mg, 74% VNR; Magneziu: 237,6mg, 63% VNR; vitamina C: 71,4mg, 89,75%VNR; vitamina B1: 1,628mg, 148%VNR; vitamina B2: 2,09mg, 149% VNR; vitamina B3: 19,7mg, 123% VNR; vitamina B5: 7,78mg, 130% VNR; vitamina B6: 2,4mg, 171% VNR; vitamina B7: 66,3mcg, 132% VNR; vitamina B9: 279,3mcg, 140% VNR; vitamina B12: 3,35mcg, 134% VNR; Zinc: 12mg, 120% VNR; Seleniu: 120mcg, 218% VNR (VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).    

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Acțiuni fiziologice: Acest tratament naturist românesc ajută la completarea necesarului de minerale în cazul unei diete deficitare sau al unui necesar crescut;  vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților și gingiilor și a pielii; contribuie  la metabolismul energetic normal; contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la funcționarea normală a sistemului imunitar; la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea oboselii și extenuării; creste absorbția fierului; vitaminele din Complexul B: B2: contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase și a sănătății pielii; B12: contribuie la menținerea sănătății psihice și la  funcționarea normală a sistemului nervos; B2: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; B2, B6: contribuie la reducerea oboselii și a extenuarii; B2: contribuie la metabolismul normal al fierului; B2: contribuie la menținerea vederii normale; B5: contribuie la sinteza normală și la metabolizarea hormonilor  steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători.  

Este momentul sa incerci tratamente naturiste concepute exclusiv de biologi romani! Health Nutrition - remedii naturiste 100% romanesti

Cod: HN19

Brand: Health Nutrition

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Multivitamine si minerale 120 capsule Health Nutrition

Multivitamine si minerale 120 capsule Health Nutrition

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: