HN29

Produs nou

Vitamina C lichida BIO din Acerola 500ml Health Nutrition

Lei 70.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 66,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 63 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Vitamina C lichida BIO din Acerola 500ml Health Nutrition

Ce este Vitamina C lichida?

Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv.

Vitamina C este un foarte bun stimulent imunitar, ajută la o asimilare optimă a vitaminelor și mineralelor esențiale și asigură un efect antioxidant.

Vitamina C Lichidă Bio:

  • Este un puternic antioxidant
  • Se administrează ușor
  • Are gust plăcut de fructe
  • Inglobează efectele binefăcătoare ale Acerolei (Vișina de Barbados)
  • Conține peste 150 fitonutrienți

Acerola: contine provitamina A, magneziu, niacina, acid pantothenic, potasiu, vitamina B1, B2. In medicina populara din Brazilia, aceste fructe au fost utilizate ca hemostatic si intaritor al inimii. Sucul pur din acerola ajuta la reducerea glicemiei, a stresului oxidativ si bolile asociate procesului de imbatranire si are proprietatui antibacteriene si antifungice.

Vitamina C lichida BIO inglobeaza efectele binefacatoare ale Acerolei (Visina de Barbados), contine peste 150 de fitonutrienti, printre care si bioflavonoidele.

Proprietatile Vitaminei C lichide 100% naturale:

  • Vitamina C lichida BIO este necesară la producerea de colagen în țesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă, dar flexibilă. Unele țesuturi au un procentaj mai ridicat de colagen în conținut, în special pielea, membranele mucoase, dinții și oasele.

  • Vitamina C lichida BIO este necesară la sinteza dopaminei, noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos sau în glandele suprarenale.

  • Vitamina C lichida BIO este de asemenea necesară la sintetizarea carnitinei, care este importantă în transferul energiei la nivelul celulelor.

  • Este un puternic antioxidant.

  • Nici un organ nu face rezerve de vitamina C ca funcție principală a sa, așa că organismul rămâne foarte repede fără această substanță dacă nu există un aport continuu care să fie absorbit prin sistemul digestiv.

Cod: HN29

Brand: Health Nutrition

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Vitamina C lichida BIO din Acerola 500ml Health Nutrition

Vitamina C lichida BIO din Acerola 500ml Health Nutrition

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: