SO18

Produs nou

Ceai Deliciul Divin al Craciunului 60g Sonnentor

Lei 24.5

-5%

Lei 23.3

Pret Redus!

Ceai Deliciul Divin al Craciunului 60g Sonnentor

Ce Bucurie, Crăciunul e aproape! Așteptarea sărbătorilor de iarnă este acum mai plăcută cu acest amestec ceresc de plante, fructe și mirodenii.

În sfârșit a sosit timpul. Afară e din ce în ce mai frig. Vacanța de vară s-a încheiat, iar copiii s-au întors la școală și am revenit la o oarecare normalitate. Nu este deloc o idee rea să ne gândim deja la Crăciun. Acum ne putem gândi cu adevărat la cadouri. Începând mai devreme nu numai că vă oferă mai mult timp să cumpărați sau să creați ceva, dar puteți, de asemenea, să profitați de sezonul festiv fără să mai aveți grija cumpărăturilor aglomerate.

Exact momentul potrivit pentru a ne bucura de ceaiurile fine de Crăciun de la Sonnentor. Scorțișoara, cuișoarele, cardamomul și co. lasă să plutească în cameră miresme minunate de sărbătoare și, cu ingredientele lor picante, încălzesc picioarele reci. Sunt exact cadoul potrivit atunci când se va face foarte frig de Crăciun.

Ilustrațiile noi, festive, încălzesc, de asemenea, inima și sufletul și sunt un punct de atracție în orice casă decorată pentru sărbători. O bucurie plină de semnificație sub bradul de Crăciun.

Ingrediente: scortisoara, roinita, frunze de zmeur, coaja de portocala, bucatele de mar, lemn dulce, cuisoare, albastrele, galbenele, scortisoara Cassia

Cod: SO18

Brand: SONNENTOR

Reviews

Write a review

Ceai Deliciul Divin al Craciunului 60g Sonnentor

Ceai Deliciul Divin al Craciunului 60g Sonnentor

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: